Beks Denizcilik'ten yaptırımlara karşı bayrak değiştirme hamlesi Beks Denizcilik'ten yaptırımlara karşı bayrak değiştirme hamlesi

Uluslaraası Deniz Ticareti ile İştigal Eden Kadınlar Derneği (WISTA) Türkiye, pandeminin tüm dünyada hayatı olumsuz etkilediği bu günlerde denizcilik fakültelerinde okuyan kız çocuklarını unutmadı. Hayatın her alanında olduğu gibi denizde de cinsiyetler arasında fırsat eşitliği yaratmayı hedefleyen ve çeşitli çalışmalarla kız çocuklarını destekleyen WISTA Türkiye, düzenlediği online kermes ile kız çocuklarına burs sağlamaya devam etti. Dört yıldır geleneksel olarak düzenlenen dayanışma kermesi, Covid-19 nedeniyle bu sene online düzenlenen kermeste ürünlerini satmak isteyen çok sayıda katılımcı, destekleyici ve müşteri, bulundukları ortamlardan online olarak satışa katılıp etkinliğe destek verdiler. Katılımın oldukça yüksek olduğu kermesten elde edilen gelir ise her sene olduğu gibi denizcilik fakültelerinde okuyan kız çocuklarına sağlanacak burslara finansal kaynak olarak aktarıldı.

 

WISTA Türkiye’nin 10 Aralık tarihinde gerçekleştirdiği Online Kış Kermesi’ne katılan üyeler hem hasret giderdiler hem de önümüzdeki dönemlerde yapılabilecek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundular.

 

7DENİZ 

 

Editör: Haber Merkezi