Gemi Brokerleri Derneği'nin geçtiğimiz günlerde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlediği  5. Uluslararası Bosphorus Ship Brokers Dinner öncesi gerçekleşen partilerin yanı sırası sonrasında da davetler verilmeye devam ediyor.

 

Marshall Islands ve AKT Hukuk Bürosu, 24 Haziran'da gerçekleşen 5. Uluslararası Bosphorus Ship Brokers Dinner nedeniyle İstanbul'da bulunan yabancı ve Türk denizci dostları için kokteyl düzenledi. 

Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde

 

Sabancı Müzesi'ndeki gerçekleşen kokteyle, Türk Armatörler Birliği Başkanı Cihan Ergenç, Gemi Brokerleri Derneği Başkanı Semih Dinçel, Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Başkan Yardımcısı Hakan Çendik, İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (DEFAMED) Başkanı Ufuk Teker, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Gülcek, armatörler, brokerler ve çok sayıda denizci katıldı. 

Denizcilik sektörünün tüm paydaşlarının yoğun ilgi gösterdiği geceye katılanlar, pandeminin ardından bir araya gelmenin mutluluğuyla ilerleyen saatlere kadar keyifli vakit geçirdi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi