İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO), 2020-2023 dönemini kapsayacak 3. Stratejik Planı'nı yayımladı. "Denizci Ülke, Denizci Millet" vizyonuyla hazırlanan 3. Stratejik Plan, oda olarak hedeflere ulaşılması adına önemli bir rehber olma özelliğini taşıyor. 

 

İMEAK DTO Başkanı Tamer Kıran, stratejik plan ile ilgili mesajında, "Geleceğe yönelik stratejik amaçlar ve ölçülebilir hedefler saptamak, saptanan performans göstergelerine göre, bu hedeflerin ölçme ve değerlendirmesini yapmak üzere 2020-2023 dönemini kapsayacak 3. Stratejik planımızı hazırladık. 3. Stratejik Planımız cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kalkınma planı olan 11. Kalkınma Planı'nda denizcilik sektörüne ilişkin ortaya konulan hedefler dikkate alınarak hazırlanmıştır" değerlendirmesinde bulundu. 

 

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nden ‘Aliağa’ açıklaması Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nden ‘Aliağa’ açıklaması

 

3. Stratejik Plan'ın diğer bir önemli özelliği de dışarıdan hizmet satın alınmadan Oda sekreteryası tarafından yoğun bir emekle hazırlanmış olması. Başkan Tamer Kıran, "Planı hazırlayan Oda'nın stratejik planlama ekibi ve katkı sağlayan personele teşekkür ediyor ve 2020-2023 stratejik planımızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

 

3. Stratejik Plan ve detaylarını incelemek isteyenler İMEAK DTO'nun resmi internet sitesi https://www.denizticaretodasi.org.tr yayınlarımız sekmesinden ulaşabilirler. 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi