Dubai nakliye, Birleşik Arap Emirliklerinin 7 Emirliği’nden en tanınan ve ticaretin en yoğun yapıldığı emirlik olması açısından büyük önem taşır.

 

Görkemli mimarisinin yanısıra lüks yaşamın Ortadoğu’daki başkenti olarak kabul edilen Dubai ile Türkiye’nin ekonomik ilişkileri özellikle son yıllarda büyük bir ivme kazanmıştır.

 

Dubai’nin, ülkenin ticaret, lojistik, hava ulaştırma, turizm, finans gibi hizmet sektörlerinde cazibe merkezi olması bu hareketliliği sağlayan en büyük etkendir. Öte yandan Dubai’nin bölgenin reeksport merkezi olması da bu bölgeye yapılan taşımaların her geçen daha da artmasını sağlamaktadır.

 

DUBAİ NAKLİYE

 

Dubai nakliye, bölgenin dünya üzerindeki tartışmasız etkisi nedeniyle lojistik firmaları açısından büyük önem taşımaktadır.

 

Dubai nakliye firmaları, Türkiye’nin bölgeye ihraç ettiği kıymetli taşlar/metaller, makinalar ve elektrikli cihazları genel olarak deniz yolu ve hava yoluyla taşımaktadır.

 

Öte yandan Türkiye’nin Birleşik Arap Emirlikleri ve Dubai’den ithal ettiği ürünlerin taşımasını da Dubai nakliye firmaları gerçekleştirmektedir.

 

Türkiye bu ülkeden altın, alüminyum, mücevherat, petrol yağları, kimyasal maddeler, demir ithalatı yapmaktadır. Bu ürünlerini hepsi özel bir taşıma uzmanlığı gerektirirken taşımalar genellikle deniz yolu veya hava yoluyla yapılmaktadır. Karayoluyla taşımacılığı, sınırlarda karşılaşılan güçlükler nedeniyle bu bölgede pek de tercih edilmemektedir.

 

Akdeniz Bölgesi’nin öncü lojistik firmalarından Hiper Lojistik de bölge ihracatçılarının yüklerinin hızlı ve güvenli bir şekilde taşıyarak Dubai nakliye firmaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

 

Firma Türkiye’den Dubai’ye, Dubai’den Türkiye’ye gerçekleştirdiği taşımalar ile ülke ekonomisine de ciddi bir katkı sağlamaktadır.

 

Siz de Dubai nakliye hizmeti almak için Hiper Lojistik uzmanlığı ve deneyimine güvenebilirsiniz.  Hem kıymetli taşların hem petrol yağları ve kimyasal maddelerin güvenli taşıması için ilk adres Hiper Lojistik…

 

DUBAİ NAKLİYE FİYATLARI İLE REKABETTE ÖNCE OLUN

 

Dubai nakliye fiyatları ile rekabette öncü olmak sizin elinizde. Nakliye fiyatlarında rekabetçi yönünü ortaya koyan Hiper Lojistik yüklerini bu ülkeye ulaştırmak isteyen kişi ve kurumlara uygun fiyatlar sunmaktadır. Dubai nakliye fiyatlarını öğrenmek için firmayı arayabilir ve en uygun fiyatlarla taşımalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

 

Zira günümüzde her alanda en önemli konu fiyattır. Herkes işini en uygun fiyatlarla yapmak ister. Bu nedenle Dubai nakliye fiyatları da bu ülkeye yük göndereceklerin öncelikli konusudur.

 

Siz de Dubai’ye ihracat yapan firma veya kişiler arasındaysanız Hiper Lojistik’in hızlı ve güvenilir yurtdışı taşıma hizmetini uygun fiyatlarla alabilir, Dubai nakliye fiyatlarıile rekabette öncelik alabilir, bu pazarda kendinize sağlam bir yer edinebilirsiniz.

 

Hiper Lojistik’in sektördeki rekabetçi Dubai nakliye fiyatları sizin bu bölgeye ihracat yapıp yük gönderen firmalar arasında ilk sıralarda yer almanızı sağlayacaktır.

 

Sizin yapmanız gereken tek şey, göndereceğiniz yükün ne olacağını belirlemek…

 

Gerisini Hiper Lojistik’in uzman ve deneyimli ellerine bırakın.

 

DUBAİ PARSİYEL

 

Hiper Lojistik Dubai parsiyel nakliye hizmetleri ile de ihracatçıların günümüz şartlarına göre değişen isteklerine yanıt vermektedir.

 

Günümüzde özellikle yurtdışı taşımalarda komple tır, gemi ve kargo uçağı maliyetlerinin artması sonucunda parça yük taşımacılığına doğru bir geçiş yaşandı. Parsiyel nakliye adı verilen bu sistemde bir taşıma aracında birden fazla müşterinin aynı yöne giden ürünleri taşınmaya başladı.

 

Dubai parsiyel taşımaları açısından ilk sıralarda yer alan bir ülke konumundadır.

 

Hiper Lojistik hem ithalat hem de ihracat taşımlarında Dubai parsiyel yüklerini, Dubai’den Türkiye, Türkiye’denDubai yönünetaşımaktadır.

 

Eğer sizin de Dubai’ye hemen ulaşması gereken ancak bir taşıma aracını doldurmayacağı endişesi ile gönderemediğiniz yükünüz varsa gelmeniz gereken ilk adres Hiper Lojistik…

 

Farklı ihtiyaçlara, farklı çözümler için Hiper Lojistik…

 

UTİKAD üyesi Hiper Lojistik Dış Ticaret Ltd. Şti,. sahip olduğu İSO 9001:2015, İSO 10002:2018, TİO Belgesi  ile en kaliteli hizmeti sunmak, yüklerinizi en hızlı ve güvenilir şekilde alıcılarına teslim etmek için 7 gün 24 saat  yanınızda…

 

Sizin yapmanız gereken tek şey hangi yükün, ne zaman, nerede olmasını istediğinizi Hiper Lojistik’in uzman ve deneyimli ekibine iletmek olacak.

 

Dubai nakliye firmaları arasında kalitesini kısa sürede kanıtlayan Hiper Lojistik ile yükleriniz tam zamanında ve güvenli bir şekilde teslim adresinde olacaktır.

DFDS'e "Sektörün Geleceğine Yön Verenler" ödülü DFDS'e "Sektörün Geleceğine Yön Verenler" ödülü

 

Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa, İspanya, Romanya, Sırbistan, Türkmenistan, Özbekistan, Katar, Dubai, Irak, Lübnan’a karayolu hizmeti sunan Hiper Lojistik denizyolu, havayolu hizmetleriyle de tüm dünyayı kapsama alanınıza alıyor.

 

Hiper Lojistik ile dünya sizin için çok küçük…

 

Kaynak: Hiper Lojistik

 

Editör: Haber Merkezi