İtalyan yat üreticisi Azimut Yachts’in Türkiye distribütörü Karina Marine Group’un düzenlediği “Azimut Türkiye Yaz Buluşması”na bu yıl Azimut|Benetti Group’un 50.yaş kutlamaları Bodrum’da Şark Saatçiliğin temsilcisi olduğu Ulysse Nardin ile damga vurdu.

 

 

50'nci yaşına özel olarak yıl içinde 5 farklı kıtada 5 özel etkinlik düzenleniyor ve ulusal temsilciler de özel davetler veriyor. Azimut Yachts adına bu yıl da geleneksel yaz buluşması ve 50. yıl kutlaması Yalıkavak Marina’da gerçekleştirdi. Buluşmaya İtalya’dan Azimut Yachts Ticari Pazarlama Müdürü Paola Territo, Avrupa Bölge Müdürü Jad Zakkak Migliorini, Karina Marine Group Genel Müdürü Murat Soydaş, Şark Saatçilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eliaçık ve Ulysse Nardin Bölge Satış Müdürü Massimo Bonfigli ve Technogym Türkiye Yönetim Kurulu başkanı Vittorio Zagaia, tekne tutkunları ile iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

 

 

Buluşma da bir ilk

 

İsviçre saat endüstrisine yön veren pek çok önemli markanın Türkiye distribütörlüğünü yapan Şark Saatçillik’in temsilcisi olduğu Ulysse Nardin’in ana sponsorluğunda yapılan gecede lüks mega yat saatinin ruhunu taşıyan, yalnıza 30 parçayla sınırlı, platinyumdan yapılma yeni Marine Mega Yacht saat modeli de ilk defa bu buluşmada saat meraklılarıyla buluştu.

 

 

Davetlilerin büyük beğenisini kazanan yeni Marine Mega Yacht saatleri, Marine koleksiyonunun izlerini ve Ulysse Nardin’in kurulduğu 1846 yılından beri değişmez özelliklerinden denizcilik tutkusunu takip etti. Yeni nesil gemi pervanelerinden esinlenen kafesle donatılmış dönen bir tourbillon aracılığıyla çalışan “Marine Mega Yacht” saatleri, okyanus dalgaları arasında kendine yol açan gemi pruvasını anımsatan 3D “grand feu” emaye kadrana ev sahipliği yapan özel bir koleksiyon. Deniz yolculuğunun mükemmel alegorisi bu eser, yalnızca Ulysse Nardin tarafından yaratılabilecek avangart bir saat tasarımı aracılığıyla, ustaca işlenmiş denizcilik lüksünün modern ruhunu özetliyor. Platinyumdan yapılma ve tüm dünyada yalnızca 30 parçayla sınırlı bu özgün saatçilik eseri, 1846 yılından beri denizciler için saat üretiminde uzman Ulysse Nardin tarafından yaratıldı.

 

 

Premium markaların katılımının sağlandığı gecede, tekne içi kullanımına da uygun spor ekipmanları markası olan Technogym The Wellness Company de bu davette yer aldı. 30 yılı aşkın bir süredir düzenli fiziksel aktivite, dengeli beslenme ve pozitif zihinsel tutuma dayalı bir yaşam tarzı aşılamayı hedefleyen Technogym, fitness ve wellness konusunda 100’ün üzerinde ülkede faaliyet gösteren dünyanın lider markası konumundadır. Gecede sergilenen, Antonio Citterio tasarımı ödüllü Technogym Personal Line ürünleri, teknelerin kıvrımlı çizgileri gibi, tasarımının akıcılığı ile duyuları yakalar ve kullanıcıların her mekanda doğal bir şekilde hareket etmelerini sağlar.

 

Buluşmada konuklar ilerleyen saatlerde Bestem Yuvarlak caz performansı ile keyifli saatler geçirdi.

Marmaris Yat Limanı Projesi'nin ÇED olumlu kararı iptal edildi Marmaris Yat Limanı Projesi'nin ÇED olumlu kararı iptal edildi


7DENİZ

 

Editör: Haber Merkezi