AKYACHT tarafından Kocaeli’nde üretilen ve Türkiye’de şu ana kadar üretilmiş en büyük mega yat olma özelliği taşıyan 85 metre boyundaki M/Y Victorious, Robb Report’un “Best of the Best 2022” ödülüne layık görüldü. 34 yıldır düzenlenen ödül töreninde Victorious, benzersiz tasarımının yanı sıra konforu en üst seviyede sunulduğu imkanlarıyla rakiplerini geride bırakarak ödüle uzandı.

 

M/Y Victorious geçtiğimiz günlerde de yat ve havacılık alanında dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan The International Yatch & Aviation Awards’ta 80 metre ve üzerinde mega yatlar kategorisinde “En İyi Motor Yat” ödülünü kazanmıştı.

 

Gelişmiş bir explorer yat ile konforlu bir süper yat konseptinin benzersiz birleşimi olarak hayat bulan M/Y Victorious, 85 metre uzunluğa ve 14 metrelik genişliğe sahip. En yüksek üretim ve konfor standartlarının kullanıldığı M/Y Victorious’un içerisinde 200 metrekarelik beach club, wellness center, yüzme havuzu, fitness center, masaj, hamam, sauna, kuaför salonu, çocuk oyun alanı, sinema salonu, 3 seyir terası, lounge, cigar club, şömine, asansör ve helikopter pisti bulunuyor. 1.316 metrekarelik misafir alanına sahip yatta, kısa yolculuklar ve karaya ulaşım için 13 metrelik bir limo katamaran, 12 metrelik bir spor tekne ve 9 metrelik Rib bulunuyor. 

 

 

7DENİZ 

Lüks yat üretiminde rekor Lüks yat üretiminde rekor

Editör: Haber Merkezi