Yaratıcılığı, el işçiliği ve kalitesi ile dünyada bir marka olan Sirena Marine teknelerine ilgi her geçen gün daha da artırıyor. Son dönemde daha da güçlendiği Amerika pazarındaki hedeflerini büyüten Sirena Marine, pazar payına göre ABD’de dördüncü marka konumuna yükseldi.

Antalya Serbest Bölge, 24 yılda 694 lüks yatı suya indirdi Antalya Serbest Bölge, 24 yılda 694 lüks yatı suya indirdi

 

 

Marin endüstrisi analitik şirketi Info-link tarafından 2020 yılı başından bugüne kadarki pazar paylarına göre yapılan araştırma sonucuna göre; Sirena Marine, 56ft-70ft segmentinde en iyi 10 marka arasında, üç büyüklerin ardından en çok tercih edilen dördüncü marka olarak Türkiye’nin gururu oldu.

 

 

Sirena Marine Ticari Direktörü Ali Onger, “Sunduğumuz özgün, yaratıcı ve kaliteli işçilikle son dönemde özellikle Amerika pazarında en çok tercih edilen tekne üreticilerinden biri olmak guru verici” diyerek şöyle devam etti:  “Türk işçiliğine duyulan istek ve beğeni giderek artıyor. ABD başta olmak üzere bu tür güçlü pazarlarla, daha önce tekne kültürünün oturmadığı Uzak Doğu gibi pazarlara açılımımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Avrupa’dan Amerika’ya birçok ülkede tekne severler, bizim markalarımızı tercih ediyor. Sirena Marine olarak özellikle seri imalat prensibinde mevcut ürün imalatı yaparken; müşterilerimizin özel isteklerini de üretim ritmini bozmadan en üst seviyede yerine getirebiliyoruz. Her şeyi kendi bünyemizde çözmemizi sağlayan ekosistemimiz, benzer şekilde üretim yapan birçok rakibimize karşı bize önemli bir avantaj sağlıyor. El işçiliğinde becerimiz ve kalitemiz, tasarımdaki, özellikle de iç tasarımdaki yaratıcılığımız, hızlı ve ekonomik çözümlerimizle küresel pazardaki konumumuzu önümüzdeki dönemde de güçlendireceğimizi düşünüyoruz.”

 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi