Tersane son  senelerde büyük talep alan 10 metre civarı günlük, hızlı, kolay  kontrol edilebilen sürat teknesi pazarına geçtiğimiz günlerde  adım attı. Vakum teknolojisi ile kompozit olarak üretilen, bakımı kolay ve  kullanımı pratik olan Samba marka tekneler, dünya markalarına  ciddi rakip olmayı hedefliyor.

 

MagMarinYatçılık, 2021 senesi ilk aylarında lansmanını  planladığı Samba marka sürat teknelerinin Türkiye’deki tek  yetkili Satış Temsilciliği için Marina Deniz Araçları A.Ş ile anlaştı.

Arkas'tan Çin'e 4 yeni gemi siparişi Arkas'tan Çin'e 4 yeni gemi siparişi

1972 yılından bu yana denizcilik sektörünün önde gelen tekne  markalarının ve yat ekipmanı üreticilerinin Türkiye temsilciliğini  ve distribütörlüğünü yürüten Marina Deniz Araçları A.Ş. konusunda uzman kadrolarıyla satış, satış sonrası ve teknik  servis hizmetlerini Türkiye genelindeki müşterilerine  sunmaktadır.

 

MagMarin Yatçılık Genel Müdürü Serhad Çiftci, Marina Deniz  Araçları ile başlayan işbirliklerini “ 10 seneyi aşan yarış  yelkenlileri üretimi sonrasında hayata geçirdiğimiz yeni  markamız Samba’nın büyümesindeki en güçlü adımlar” olarak  ifade etti ve 1,5 senelik bir çalışma sonrası suya inecek olan  11metre boyundaki Samba11 modelini çok yakında farklı  boylarını da takip edeceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi