Hiper Lojistik Türkiye’den Avrupa Ülkelerine ihracat aynı zamanda Avrupa’dan ithalat, transit ve 3. Ülke taşımalarının doğru adresidir. Almanya nakliye konusunda uzman olan ekipleriyle İSO 9001:2015, İSO 10002:2018 Belgeleri, TİO (Taşıma İşleri Organizatörlüğü) Belgesi ile kalitesinden söz ettiren firma express servis hizmetinde öncü kuruluşlarındandır. Aynı zamanda Uluslararası Lojistik sektörünün en saygın derneklerinden olan UTİKAD Derneği üyesidir. Almanya’ya sunduğu hizmet içerisinde parsiyel taşımacılık, komple tır, frigo (reefer), minivan ve ağır nakliye çözümleri üretmektedir. Avrupa’ya hizmet sunduğu ülkelerin başında yer alan Almanya, Belçika, Hollanda ve Fransa’ya haftalık parsiyel çıkışlar yapmaktadırlar.

 

Almanya’ya Ekspres Nakliye Hizmeti

 

Hiper; Almanya nakliye firmaları arasında ekspres servisleriyle sektöre yön veren firmalar arasındadır. Türkiye’den ihracat taşıması veya Almanya’dan ithalat ve 3. Ülke yüklerinin taşıması için çift şoför seçeneği, minivan nakliye gibi bir çok alternatifi hizmet yelpazesinde sunuyor. İhracatçı, üretici, dış ticaret ve forwarder firmaların ihtiyacı olan karayolu Almanya nakliye servislerinde rekabetçi navlun ve hızlı servis sunmayı firma kendine ilke edinmiştir. Hızlı servis için tüm seçenekleri inovasyonla geliştiren Hiper Lojistik yüklerinizin zamanında ve sağlam teslimatını yapıyor. Almanya nakliye servisinde karadan ve RORO kullanarak İtalya üzeri veya Bulgaristan üzerinden yükleriniz Almanya’ya çok kısa sürelerde varış yapmaktadır.

 

Almanya’ya Parsiyel Nakliye

 

Lojistik faaliyetleri içerisinde uzmanlık gerektiren alanların başında parsiyel taşımacılık yer alır. Parsiyel taşımacılık nedir? İngilizce olarak Less Truck Load (Parça TIR Yükleme) Parça yük sevkiyatına parsiyel taşımacılık denir. Almanya parsiyel taşımacılık hizmetlerimiz içerisinde ihracat yük taşıması, Almanya’dan ithalat parça yük taşımacılığı, Almanya’dan özellikle Türki Cumhuriyeti Ülkelerine aktarmasız teslimatlar sunuyorlar. İstanbul’dan ihracat Almanya parsiyel araçlarıyla düzenli seferlerle sevkiyat yapmaktadırlar. Bünyelerinde karayolu, havayolu ve denizyolu departmanı bulunan Hiper Lojistik aynı zamanda Almanya’dan ithalat parsiyel yüklerinizi İstanbul’da anlaşmalı olduğu Antrepo’ya teslim etmekteler.

 

Rekabetçi Almanya Nakliye Fiyatları Sunuyorlar!

 

Almanya nakliye fiyatları konusunda araştırma yapıyor ve hedeflediğiniz rakamlara ulaşamıyorsanız. Güvenilir araç ve tedarikçi sisteminde Hiper Lojistik rekabetçi Almanya nakliye navlunları ile sizlere avantajlar sunuyor. Yıllık bazda Akdeniz Bölgesi’nden, Marmara ve İç Anadolu Bölgesinden rekabetçi Almanya’ya yük taşıma fiyatları sunuyorlar. Uzmanlaşma ile fiyat avantajını müşterilerine sunmayı ilke edinin Hiper Lojistik ile çalıştığınızda global bazda rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Ticaret piyasasındaki gelişme ve değişmelere göre fiyat dengelerini sağlayıp lojistik imkanlarını kullanma yönünde öne geçebilirsiniz. Almanya’ya taşıma fiyatları minivan nakliye (panelvan), komple tır, frigo araç ve ağır nakliye seçenekleri içindir.

 

Almanya’dan Transit ve 3. Ülke TIR Taşımaları

 

Almanya’nın tüm bölgelerinden Ortadoğu ülkeleri olan Irak, Ürdün, Lübnan, Katar, Dubai, Suriye, Kuveyt; Orta Asya Ülkeleri: Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan ve Kırgızistan Ülkelerine Avrupa’dan karayolu + roro + denizyolu çözümlerimizle hizmet sunuyorlar. Transit ve 3. Ülke taşımalarından araştırma yapıyorsanız Hiper her zaman doğru lojistik çözüm adresinizdir.

 

UTİKAD’a denizci başkan UTİKAD’a denizci başkan

Kaynak: Hiper Lojistik

 

Editör: Haber Merkezi