CNR Avrasya Boat Show, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Yat ve Tekne Endüstri Derneği (YATED) işbirliği ile organize edilen CNR Avrasya Boat Show Denizde – Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı MarinTürk Marina/Pendik’te kapılarını açtı. Sağlık Bakanlığı ve Uluslararası Fuarlar Birliği'nin (UFI) belirlediği yeni normal önlemler eşliğinde ziyaretçilerine kapılarını açan fuar 18 Ekim’e kadar sürecek.

 

Türkiye’nin en görkemli denizcilik buluşmalarından biri olan CNR Avrasya Boat Show Denizde, devletin ve Uluslararası Fuarlar Birliği’nin (UFI) belirlediği yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem ile kapılarını açtı.

 

Deniz tutkunlarının merakla beklediği CNR Avrasya Boat Show Denizde bu yıl da birbirinden eğlenceli görüntülere sahne olacak.

 

İzole tatilin gözdesi yatlar sergileniyor

 

500’ün üzerinde markanın yat, tekne, yelkenliler, şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç teknelerinin görücüye çıkarılacağı fuarda pandemi sürecinde izole yaşam nedeniyle yoğun ilgi gören 12 – 25 metrelik aile tipi yatlar da sergileniyor.

 

Fiyatı 5 bin ile 50 milyon lira arasında değişen deniz araçları 20 bine yakın deniz severin beğenisine sunuluyor.

 

Hes kodu zorunluluğu

 

Her yıl yılda gerçekleştirdiği 40’ın üzerinde fuar ile sektöre yön veren CNR Holding, yeni normalleşme döneminde fuarlarda katılımcı ve ziyaretçilerin sağlığını güvence altına alarak, olası risklerin bertaraf edilmesi için devletin ve Uluslararası Fuarlar Birliği’nin (UFI) belirlediği yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem aldı. Buna göre; fuara giriş ve çıkış noktaları yeniden düzenlendi.

Yat sektöründe 30 yıllık tecrübeyle hizmet veriyor Yat sektöründe 30 yıllık tecrübeyle hizmet veriyor

 

Fuar girişlerinde vücut ısısı kontrolü yapılırken aynı zamanda havalandırma sistemlerinde harici hava kullanılarak içerideki hava sürekli temiz tutuluyor. Aynı anda fuar alanında bulunan kişi sayısı sınırlandırılırken fuara girişlerde katılımcı, ziyaretçi ve görevlilerin HES kodu sorgulaması yapılıyor.

 

Deniz üzerinde organize edilen en prestijli organizasyon olan CNR Avrasya Boat Show’da, bu yıl da su sporları, rüzgâr sörfü, kürek, dalış, jetski ve flyboard gösterileri gibi çok sayıda etkinlik denizseverlerle buluşacak.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi