Broker’s Monday 100. Buluşması 5 Kasım 2018 tarihinde Draft Gastropub'da gerçekleşti. 

Gemi Brokerleri Derneği’nin her ayın ilk pazartesi günü düzenlediği gelenekselleşen buluşmalarının kasım ayında 100. Buluşması kutlandı. Gelenekselleşen etkinliğe 150’ye yakın kişi katılım gösterdi. Hediye çekilişi ve sürprizlerle davetliler keyifli bir gece geçirdi. Gecede 100. güne özel olarak tüm dönem başkanları ve üyelerle beraber pasta kesildi. 

 

"Bu dernek hepimizin"

Geceye Pınar Kalkavan, Fikret Köseoğlu, Şinasi Onur gibi eski dönem başkanları da katılım sağladı. Gemi Brokerleri Derneği kurucusu ve ilk Başkanı olan Pınar Kalkavan, “İlkini hep beraber başlattık bu buluşmaların. Herkes destek oldu ve bugünlere geldi. Bugün bu kadar çok katılımın olması bizleri mutlu ediyor” dedi. Gemi Brokerleri Derneği eski Başkanı Şinasi Onur, “Ben Pınar Kalkavan Başkanla başlayan süreci devam ettirdim. Fikret Köseoğlu, ben ve Pelin Gezicioğlu ile devam eden bir süreç bu. 100.  buluşmayı kutladık. Daha nice uzun yıllara diyoruz” dedi.

Gemi Brokerleri Derneği eski Başkanı Fikret Köseoğlu, “Bizim güzide topluluğumuz için 100. buluşma gerçekten önemli. İlk günden bu yana aksatmadan bu buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu, derneğimizin başarısıdır” dedi. Son olarak Gemi Brokerleri Derneği Başkanı Pelin Gezicioğlu ise şunları söyledi: “Böyle bir etkinliğe imza attığımız için çok mutluyuz. Bugün üyelerimizi mutlu etmek adına küçük sürprizler organize ettik.  Çünkü, bu dernek hepimizin. Dolayısıyla istiyoruz ki üyelerimizin hepsi bu dernekten mutlu olsun. Aktivitelere daha fazla katılım olsun. Parçası olmaktan mutluluk duyduğum bu derneğin daha da büyüyerek 300. buluşmalarını gerçekleştirmesini yürekten diliyorum.”   (7DENİZ ÖZEL)

 

Geceden kareler...

Kızıldeniz'deki aksaklıklar konteyner değer ve oranlarını yükseltiyor Kızıldeniz'deki aksaklıklar konteyner değer ve oranlarını yükseltiyor

 

Editör: Haber Merkezi