Covid-19 pandemisine rağmen durmadan çalışmalarına devam eden Alpha Marine Consulting Turkey, seminerlerine ara vermeden devam ediyor. Alpha Marine Consulting Turkey olarak düzenlenecek olan iki günlük Webinar’da DryBMS standartları ve gereklilikleri tüm yönüyle ele alınacak.

 

Rightship ve Intercargo tarafından yeni Kuru Yük Gemisi Kalite Standartları “DryBMS”  duyuruldu.

 

Alpha Marine Consulting Turkey olarak düzenlenecek olan iki günlük Webinar’da DryBMS standartları ve gereklilikleri tüm yönüyle ele alınarak katılımcıların bilgilendirilmesi hedefleniyor.

 

Sektörün en tecrübeli isimleri arasında yer alan Alpha Marine genel müdürü  Antonis Iordanidis tarafından verilecek DryBMS Webinarı; 23-24 Şubat 2021 tarihlerinde 11:00 ila 18:00 saatleri arasında  Zoom üzerinden gerçekleştirilecek.

 

Atlas Shipyard’ın tercihi GF ecoFITsistem çözümü oldu Atlas Shipyard’ın tercihi GF ecoFITsistem çözümü oldu

Seminer boyunca; Kuru Yük Yönetim Standartlarının 30 ana başlığı detaylı bir şekilde irdelenerek katılımcıların bilgilendirilmesi sağlanacaktır. Ayrıca, özel dikkat gerektiren noktalar, anahtar çözümler ve pratik bilgiler verilerek, aynı zamanda katılımcıların şirketlerinin politikalarını, uygulamalarını ve prosedürlerini yeni getirilen gereksinimlere göre uyarlanmasında yardımcı olmak amaçlanıyor.

 

Alpha Marine Consulting deneyimli kadrosu ve bu konuda uzman kişilerle sektörün eğitim lideri olmaya devam ediyor.

 

DryBMS; yöneticiler, makine ve güverte enspektörleri, DPA’ler, gemi kaptanları, başmühendisler, dökme yük taşıyıcıları ile ilgilenen nakliye şirketlerinin hem kıyı hem de gemi personeli gibi geniş katılımcı kitlesine hitap ediyor. 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi