Karikatürist ve Ressam Haslet Soyöz’ün, “Türk Armatörleri Buharlı Gemileri” isimli sergisine denizcilik sektörü büyük ilgi gösterdi.

 

 

Haslet Soyöz’ün “Türk Armatörleri Buharlı Gemileri” isimli sergisi denizcilik sektörü tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Rahmi Koç Müzesi’nde ziyarete açılan sergide Sayöz’ün hurdaya giden veya ilk jenerasyon armatörlerinin vefatıyla el değiştiren buharlı gemileri konu edinen sergisine denizcilik sektörü büyük ilgi gösterdi.

 

 

Sanat hayatında 40 yılı geride bırakan Haslet Soyöz’ün “Türk Armatörleri Buharlı Gemileri” sergisine Rahmi Koç, Amiral Cem GÜrdeniz, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve yönetim kurulu üyeleri, İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Selçuk ve meclis üyeleri ile çok sayıda armatör katıldı.

 

 

Sergide Türk ticaret donanmasının buharlı gemilerinin en güzel örneklerini sanatseverler ile buluştu. 

 

IMO Genel Sekreteri: Denizcilere yönelik haksız muamele arttı IMO Genel Sekreteri: Denizcilere yönelik haksız muamele arttı

 

Ziyaretçiler, Türk denizci aileleri ve Türk ticari denizciliği için bir arşiv görevi gören sergiyi bir ay boyunca ziyaret edebilecek. 

 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi