Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Türk Silahlı Kuvvetleri tarafında Suriye’ye başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”na ilişkin açıklamada bulundu.

IMO'dan '2030 emisyon hedefi' açıklaması IMO'dan '2030 emisyon hedefi' açıklaması

 

“Türk ulusu geçmişinden aldığı kuvvetle sadece kendi medeniyetinin değil, varlığını sürdürdüğü coğrafyanın huzurunu ve güvenliğini temin etmekle vazifeli bir millettir” ifadeleriyle başlayan KOSDER açıklaması şöyle devam ediyor: “Büyük devlet olmanın gereği; tehditlere boyun eğmeden sahip olduğu değerler çerçevesinde, her ahval ve şeraitte mazlumun hakkını korumaktır. Bu gayeyle ardına bakmadan Çanakkale ruhu ve İstiklal sevdasıyla ‘mevzubahis vatan ise gerisi teferruattır’ diyerek yola çıkan kahraman Mehmetçiklerimizin, bir kez daha yüce Türk milletinin göğsünü kabartacağına dair inancımız sonsuzdur.

 

Mukaddes vatan vazifesini ifa edecek, tarihi  kahramanlık destanlarıyla yazılmış ülkemizin güvenliğinin yegane temsilcisi Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Suriye’nin Kuzeyindeki şer odaklarına karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nda muvaffakiyetler diliyoruz.”

 

7DENİZ

 

Editör: Haber Merkezi