Geçtiğimiz günlerde 5. Genel Kurulu'nu gerçekleştiren Gemi Brokerleri Derneği (GBD) ilk ziyaretini Anıtkabir'e düzenlenledi. Semih Dinçel'in başkanlığa seçildiği yeni yönetimin kurul vaatlerinden biri olan Anıtkabir ziyaretine, 27 Nolu Tanker Taşımacılığı Başkanı ve bir önceki dönem GBD Başkanı Şinasi Onur, GBD üyeleri ile birlikte eşleri ve çocukları da katıldı. Sabah saatlerinde Kadıköy'den hareket eden otobüsle Ankara'ya doğru yola çıkan grup, Aslanlı Yol'dan Anıkkabir'e doğru yürüdü.

 

Anıkkabir'e ulaşan grubu temsilen GBD Başkanı Semih Dinçel, Anıtkabir Özel Defteri'ne, “Büyük Atatürk, dokuz sene önce kurulmuş olan Gemi Brokerleri Derneği'nin seçilmiş 5. yönetim kurulu olarak üyelerimiz ve aileleriyle birlikte ilkelerinize bağlılıklarımızı arz etmek için yüksek huzurunuzdayız.

 

Sizin fikirleriniz, sizin devrimleriniz bizim pusulamızdır. Nasıl ki gemiler denizde bütün güç kaynakları sekteye uğrasa bile yönünü pusulaya bakarak bulur, bizler de sizin ilkelerinizi hatırlayarak rotamızı kontrol ediyoruz.

 

Saygı, özlem ve minnetle sizi anıyoruz.

 

Ne Mutlu Türküm Diyene!”

 

Dinçel ve GBD üyeleri ardından grup mozoleye gelerek GBD adına hazırlanmış çelengi ATA'nın huzuruna bıraktı.

 

GF, 2023 yılı Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı GF, 2023 yılı Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi