Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) ve Türk Armatörler Birliği, dünya denizcilerini bir araya getirecek dev bir etkinlik organize ediyor. İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) destekleriyle gerçekleştirilecek Istanbul International Shipping Conference & Gala Dinner 2022 (ISTSHIP-2022)’e uluslararası düzeyde yoğun bir katılım olacak.

 

YUNANİSTAN MİSAFİR ÜLKE OLARAK DAVET EDİLDİ

 

22 Eylül tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek ISTSHIP-2022’ye Yunanistan misafir ülke olarak davet edilirken, 600 kişilik katılım hedefleniyor.

 

Bu sene ilki gerçekleştirilecek ISTSHIP-2022’ye küresel deniz taşımacılığında söz sahibi isimler konuşmacı ve panelist olarak yer alacak.

WISTA Türkiye, denizcilik sektörünü uluslararası konferansta bir araya getirdi WISTA Türkiye, denizcilik sektörünü uluslararası konferansta bir araya getirdi

 

TÜRK DENİZCİLİĞİ TANITILACAK

 

Denizciliğin önemli merkezlerinden olan İstanbul’da gerçekleşecek organizasyon ile Türk denizciliğinin tanıtımı ön plana çıkarılacak.

 

Aynı zamanda global deniz taşımacılığının ortak paydasını oluşturan konu başlıklarının ele alınacağı ISTSHIP-2022’de denizcilik endüstrisinin bugünü ve geleceğine yön verecek yaklaşımlar ortaya konulması hedefleniyor.

 

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi