Haziran, liman için art arda rekor kıran hacimlerin onuncu ayıydı ve mali yıl için toplam TEU hacminin yeni bir rekora ulaşmasına yardımcı oldu. Limanın yıllık TEU hacmi, geçen yılın seviyelerine göre yüzde 17 ve son rekor kıran yıl olan FY2019'a göre yaklaşık yüzde 10 arttı. Liman , ABD Doğu Sahili olarak adlandırılan en büyük gemi olan 16.000 TEU CMA CGM Marco Polo da dahil olmak üzere, geçen yıla göre yaklaşık 100 olmak üzere 1.538 gemiyi çalıştırdı .

 

Hindistan Rus firmalarına deniz sigortası onayı verdi Hindistan Rus firmalarına deniz sigortası onayı verdi

Limanın CEO'su ve icra direktörü Stephen A. Edwards, "Virginia Limanı'nın meslektaşları ve ortakları bu zorluğun üstesinden geldiler" dedi. "Mali yılın büyük bölümünde, COVID ile sınırlı koşullar altında rekor hacimleri idare ettik ve bunu güvenli, hızlı ve sürdürülebilir bir şekilde yaptık. Sürekli olarak endüstri lideri performans seviyelerinde rekor kıran hacimleri idare ettik."Salgının küresel ticaret üzerindeki kalıcı etkileri, geçen yıl Temmuz ve Ağustos aylarında limanın kargo hacimlerini yavaşlattı, ancak liman o zamandan beri düzenli olarak aylık rekorlar kırdı. ABD'nin başka yerlerinde olduğu gibi, ithalat hacmi ve boş konteyner ihracat hacmi büyümenin başlıca itici güçleriydi.

 

Limanın motorlu taşıtlar için dönüş süreleri ve demiryolu kargoları için bekleme süreleri vardı ve pandemi nedeniyle iş günü kaybetmedi. Ayrıca, yeni, modern kargo elleçleme ekipmanları ile kapasite yatırımlarına devam etti.Edwards, "Yazın daha derinlerine inerken ve yoğun sezonun başlangıcında güçlü hacimler görmeyi bekliyoruz." Dedi. "Kargo akışını sağlamak ve kargo sahiplerini ağırlamak için varlık ve gerekirse operasyona saatler ekleme planımız üzerinde çalışmaya devam edeceğiz."

 

7DENİZ - ÖZEL

Editör: Haber Merkezi