Kaptan Semih Dinçel, BJK’nin yönetiminde  Deniz Kartalları’nı görmek isteyen tüm dostlarından desteklerini bekliyor. Dinçel’in destek çağrısı ise şöyle;

 

"Değerli dostlar, 

Takımımızın son çeyrekteki çıkışıyla bizleri bu sene için de ümitlendirdi. Taraftarın tam destek –full desteği her zaman olduğu gibi  iyi ve kötü günde de devam etmekte. Atatürk’ümüzün dediği üzere “Tam bağımsızlık ancak ekonomik bağımsızlık ile olur” sözü, yaklaşık 500 milyon dolar borç yükünü oluşturan mevcut yönetim ile devam edilmesi durumumda, tünelin ucunda görünen gün ışığı değildir!  Üzerimize gelen tiren ve bu tiren vagonları; bankalar, finansörler ve alacaklılar ile doludur. Fire-up yapmış tam sürat  üzerimize geliyor.

 

Kulübü ya sat ya da sat naraları ile…!

Hal böyle iken reaktif  kalmak bize yakışmaz diyerek  guruplar, dernekler arasında aylardır süren istişare toplantıları neticesi, Deniz Kartalları’nın yürekli neferleri, 12 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Başiktaş Jimnastik Kulübü Seçimli Genel Kurulu’nda, Aydoğan Cevahir’in listesinden  TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Sayın Müh. Feramuz Aşkın (2.ci Başkan) adaylığını koymuştur.

 

Kaptan Semih Dinçel, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün önemli organlarından olan Seçme ve Sicil Kurulu üyeliğine bir önceki seçimde olduğu gibi Seçme ve Sicil Kurulu Başkan adayı Firuz Drahşan’nın listesinden aday gösterilmiştir.

 

BJK’nin yönetiminde  Deniz Kartalları’nı görmek isteyen tüm dostlardan desteklerini bekleriz.

 

Sürecin hayırlara vesile olmasını dilerim.

Saygılarımla"

Kaptan Semih Dinçel

Tamer Kıran'dan '23 Nisan' mesajı Tamer Kıran'dan '23 Nisan' mesajı

Editör: Haber Merkezi