Yunan adalarına kapıda vize uygulamasıyla ilgili yeni detaylar Yunan adalarına kapıda vize uygulamasıyla ilgili yeni detaylar

Dünyanın en büyük özel cruise şirketi olan MSC Cruises, Kuzey Amerika ve özellikle Karayipler’de genişleyen varlığını destekleyecek olan PortMiami’de son derece yenilikçi yolcu terminalinin ayrıntılarını vererek planlarını tanıttı.

 

Günde 28 bin yolcu karşılayacak

 

Miami-Dade Komisyon Üyeleri Kurulu'ndan onay alınan anlaşmanın şartlarına göre MSC Cruises, iki cruise terminaline (AA ve AAA) ve iki rıhtıma ev sahipliği yapan büyük bir bina tasarlayacak, inşa edecek, işletecek ve bakımını üstlenecek. Ödüllü küresel mimarlık firması Arquitectonica tarafından tasarlanan MSC Cruises'un özel yeni PortMiami terminalleri, aynı anda iki mega yolcu gemisine ev sahipliği yapabilecek ve şirketin aynı anda iki dönüş işlemi gerçekleştirmesine olanak sağlayarak günde 28.000 yolcu karşılayabilecektir.  

 

 

En yenilikçi terminal olacak

 

Konuya ilişkin değerlendirme yapan MSC Cruises Genel Müdürü Pierfrancesco Vago, “Gelecek sekiz yıl içerisinde filomuza katılacak 13 yolcu gemisi ile,  PortMiami'de en yenilikçi gemi sınıflarımızın temsil edilmesini sağlamayı ve böylece Kuzey Amerikalı ve uluslararası konuklarımıza zengin bir seçenek sunabilmeyi hedefliyoruz” dedi. Vago, şöyle devam etti: “Özellikle endüstrinin şimdiye kadar gördüğü en yenilikçi terminallerden biri olarak planlanan bu yeni terminal, misafirlerimize hem gidişte hem varışta yüksek kaliteli bir deneyim sunabilmemize imkan tanıyacak, böylece tatillerinin her adımını keyifle geçirmelerine katkı sağlayacaktır.”

 

 

Yılda 1 milyon misafir taşıyacak

 

MSC Cruises şu anda PortMiami'den dört gemi işletiyor. MSC Seaside ve MSC Armonia yıl boyunca; MSC Divina ve bu sonbahar mevsiminde Miami'den yola çıkan gemilere katılacak olan MSC Meraviglia ise mevsimsel olarak işletiliyor.  Yeni tesisleri ile MSC Cruises, her yıl PortMiami'den toplam 1 milyon misafir taşıyacak. Yeni terminaller üzerindeki çalışmalar 2020 yılı ilk aylarında başlayacaktır. MSC Cruises çalışmaları 2022 yılının sonuna kadar tamamlamayı ve bu aşamada şirketin tüm PortMiami operasyonlarını, yeni terminale geçirmeyi planlıyor.

 

7DENİZ

 

Editör: Haber Merkezi