İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 21-22 Haziran tarihlerinde Yenikapı-Bandırma ve Bandırma-Yenikapı hattındaki bazı seferlerle ilgili değişikliğe gittiğini duyurdu. Duyuruda seferlerin yeterli yolcu talebi olmaması nedeniyle birleştirildiği belirtilirken, 21 Haziran’da 6 adet, 22 Haziran’da 4 adet hızlı feribot seferi ile karşılıklı olarak hizmet vermeye devam edeceği kaydedildi.

 

Duyuru şöyle devam ediyor: “23 Haziran tarihinde ise seferlerimizde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. 21-23 Haziran tarihleri aralığında 10 gidiş - 10 dönüş olmak üzere toplam 20 Yenikapı- Bandırma ve Bandırma - Yenikapı hızlı feribot seferimiz yolcularımızın hizmetinde olacaktır. Bu tarihler aralığında yolcu talebi olması halinde aynı hat özelinde ek seferler konulacaktır.

 

Seferlerimiz, daha önce farklı tarihlerde de olduğu gibi yolcu taleplerine bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Bu değişikliklerin İstanbul yerel seçimleri ile ilintilendirilmesi haksız bir iddiadır.”

 

Kayıp mürettebatın ailelerinden 'ihmaller araştırılsın' çağrısı Kayıp mürettebatın ailelerinden 'ihmaller araştırılsın' çağrısı

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi