28 Eylül 2020, İstanbul.Caterpillar Marine, 2300 rpm motor devrine sahip yüksek performanslı 2000 HP (2025 MHP) yeni Cat® C32B deniz motorunun tanıtımını yaptı. Gelişmekte olan pazar taleplerini karşılayacak olan yeni üründe, yüksek performanslı C32 serisinin güç kapasitesi genişleyerek mevcut ürüne göre yüzde 5 güç artışı sağlandı.

 

Mevcut C32 motoruna aşina olan müşteriler, yeni modelde de benzer bir görünüm ve benzer bağlantı noktalarını bulacaklar. Yeni Cat® C32B, EPA Tier 3 Recreational ve IMO II dahil olmak üzere mevcut C32 yüksek performans motorlarıyla aynı emisyon sertifikalarına sahip olacak. Ek avantajlar arasında, yanmadan kaynaklanan gürültü ve titreşimi iyileştirmek için geliştirilmiş birim enjektör yakıt sistemi veyenilenmiş elektronik (ADEM 6 ECM) sistem bulunmaktadır.

Gemi geri dönüşümü ülke ekonomisine katkı sağlıyor Gemi geri dönüşümü ülke ekonomisine katkı sağlıyor

 

Borusan Cat olarak müşterilerimize C32B motorla daha fazla güç sunmanın yanı sıra motor gürültüsünü azaltmaya ve mükemmel motor performansı ve güvenilirliği sağlamaya devam etmekten büyük heyecan duyuyoruz. Kendini kanıtlamış bir motor olan C32’nin yeni versiyonunun, müşterilerimize hem yeni inşahem deana makine yenileme projelerinde fırsatlar sunacağından ve CAT kalitesini onlara sonuna kadar yaşatacağından eminiz. Cat C32B deniz motoru, 2020 sonbaharında siparişe sunulacak. 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi