1976 yılından bu yana Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde, yüksek basınçlı dikişsiz çelik gaz tüpleri ve valfleri, kaynaklı boru, kaynaklı klor tankı ve asetilen tüpleri üreten BURSAN, denizcilik endüstrisi başta olmak üzere çeşitli alanlarda hizmet veren uluslararası bir kurum olan PRS’i tercih etti.

 

PRS, Denizcilik Ekipmanları Direktifi (MED) sertifikasyonu için AB bildirimi de dahil olmak üzere uygun akreditasyonlar ve yetkilendirmeler üzerine ürün ve yönetim sistemleri sertifikasyonu sağlıyor.

 

BURSAN’ın ticari deniz platformları için ürettiği yangın söndürücüler için verilen Wheelmark sertifikaları dünya çapında denizcilik endüstrisinde geçerli kabul ediliyor.

Ünoks 30. yılını kutladı Ünoks 30. yılını kutladı

 

İyi bir çözüm ortağı

 

BURSAN Genel Merkezi’nde sertifika töreni gerçekleştirildi. Törende, PRS Türkiye Belgelendirme Müdürü İlhan İmpram tarafından sertifikalar BURSAN, Genel Müdürü Alp Koru, Kalite Sorumlusu Emine Davazlı ve Dış Ticaret Sorumlusu Aylin Bozköylü'ye takdim edildi. Törende konuşan BURSAN Genel Müdürü Koru, PRS’ye sertifikasyon süreçlerindeki işbirliği için teşekkür ederek, “BURSAN, kurulduğu günden bu yana tavizsiz kalitesini EN ISO 9001 ve Wheelmark kalite belgeleri ile güvence altına almıştır. Ürünlerimizi sertifikalandırırken PRS, üstün hizmeti ve hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetine verdiği önem ile bizler için çok iyi bir çözüm ortağı olmuştur. İşbirliğimizin devam edeceğini ve gelişeceğini öngörüyoruz” dedi.

 

Ardından söz alan PRS Türkiye Belgelendirme Müdürü İlhan İmpram ise, BURSAN yönetimine kendilerine duyulan güvenden dolayı teşekkür ederek, “BURSAN’ın PRS'ye duyduğu güvenin gereğini yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız ve uzun süreli işbirliğimizi dört gözle bekliyoruz” dedi.

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi