Bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı projelerle adından söz ettiren Ata Yachting, gulet filosuna kattığı yeni Süperior Gulet ile deniz turizmi konusunda sektöre yeni bir alternatif kazandırmış durumda.

 

Süperior Gulet Queen of Datça adıyla üretilen yeni tekne, Antalya serbest bölge yat tersanelerinde tam yelkenli yat olarak tasarlandı. 2010 yılında inşa edilen gulet, 2015 yılında yenileme geçirerek daha modern ve daha kullanışla hale geldi.   

 

Zarafet ve performansın birleştiği 36 metre tam boyuna sahip Queen of Datça, toplamda 1000 metrekareye varan yelken alanı ile mükemmel bir yelken donanımına sahip.

 

Queen of Datça konuklarının konforu için donatılmış

 

Konukların konforunu birinci plana alan Queen of Datça, oturma ve güneşlenme grupları ile büyük bir güverteye sahip. Eğlence ve multimedya konusunda da sağlam bir donanım barındıran, büyük bir salona da sahip olan Queen of Datça,  Uydu TV, İnternet, Eğlence Sistemleri ile konuklarına sınırsız bir özgürlük sunuyor.

 

Queen of Datça, çok yönlü deniz oyuncakları, aktiviteler ve nefis yemeklerin sonrasında günün yorgunluğunu gecenin sessizliğini dinleyerek atabilecek olan konukları için 5 kabine  ( 2 master, 2 twin ve 1 double) sahip. Queen of Datça’nın 6 kişilik tecrübeli personeli, 10 kişiye kadar ağırlayabildiği konuklarının mutluluğu için her daim hizmet vermekte.

 

Yunan adalarına kapıda vize uygulamasıyla ilgili yeni detaylar Yunan adalarına kapıda vize uygulamasıyla ilgili yeni detaylar

Queen of Datça, farklı bir deneyim üst düzey bir ağırlama arayanlar için Türkiye'nin muhteşem kıyıları ve dünya deniz turizminde en özel tekneler arasında servis içeren bir paket sunuyor. Ayrıntılı bilgi firmanın internet sitesinden alınabiliyor: www.atayat.com.tr/boat/queen-of-datca.php

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi