Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Alanya’da hareketlilik arttı. Alanya Belediyesi zabıta birimi, sahil güvenlik ve Liman Başkanlığı ekipleri yaz sezonunda turistlerin en çok tercih ettiği aktivitelerin başında olan turistik tekne ve yatlardaki kontrolleri gerçekleştirdi. Ekipler, yaptıkları denetimlerde tekne ve yatların TAPDK, hijyen, ilaç, su tankeri, yakıt, uyarı levhaları, kapasite raporları, belge ve evrak kontrolü ile hanutçuluk, yaka kartı, tişört konularında kural ve esaslara uygunluğunu kontrol etti.

 

‘Kurallara uymayana af yok’

 

Yunan adalarına kapıda vize uygulaması başladı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması başladı

Denetimlerin sezon boyunca aralıksız süreceğini ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’nın huzur ve güvenliği için ekiplerimiz durmadan çalışmaya, denetimlerini sürdürmeye devam edecekler. Şehir disiplinini bozan, Alanya’nın adına, huzur ve güvenliğine leke çalacak hiç kimseye göz açtırılmayacak” dedi.

 

Alanya Belediye Zabıta Müdürü Hasan Akın da, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini ve kurallara uymayanların gerekli yaptırımlarla karşı karşıya kalacağını belirtti.

 

7DENİZ

 

Editör: Haber Merkezi