Grimaldi Group, müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve Türkiye - İtalya pazarının artan taleplerini karşılamak üzere hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Şirket, halihazırda Trieste - Gemport - Ambarlı hattında servis veren Eco Malta ve Eco Mediterranea gemilerine üçüncüsünü ekledi.

Sefer başına 520 treylerlik artırılmış bir kapasite sunacak olan yeni gemi 24 Mart itibarı ile hizmete girdi.

Eco Salerno sayesinde hattın toplam kapasitesi büyük ölçüde artacak ve lojistik operasyonlar için daha fazla verimlilik ve esneklik sağlayacak.

Trieste’den, Gemlik ve Ambarlı Limanı’ndan haftada üç sefer düzenleyecek olan servis, Patras’a da haftalık düzenli seferler düzenlerken Bari ve Venedik’e bağlantı sunabilecek.

Arkas, konteyner operatörleri sıralamasında liderliğini sürdürüyor Arkas, konteyner operatörleri sıralamasında liderliğini sürdürüyor

Ek gemi sayesinde tarife şöyle konumlanıyor:

Gemlik – Trieste: Haftada 3 gidiş-dönüş seferi

Ambarlı – Trieste: Haftada 2 gidiş-dönüş seferi

Trieste – Patras: Haftada 1 gidiş-dönüş seferi

Gemport – Bari (Patras üzeri): Haftada 1 gidiş-dönüş seferi

7DENİZ