Gemi inşaatı ve denizcilik sektörünün en güncel gelişmelerin masaya yatırılacağı Gemi Mühendisleri Zirvesi Bursa’da ikinci kez gerçekleşiyor.

24 Şubat Pazartesi günü Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Yerleşkesi Turkuaz Salonu’nun düzenlenecek etkinlik, sektörün önde gelen isimleriyle bilgi akışı, deneyim paylaşımı ve networking imkânı sunacak. Etkinlik, 2 panel ve 8 çalıştay masasından oluşacak.

Zirve kapsamında düzenlenecek ilk panelin konusu “Gemi İnşaatı ve Denizcilik Teknolojileri” olacak. Panelin moderatörlüğünü Prof. Dr. Erinç Dobrucalı yapacak.

“Denizcilik Endüstrisinde İnovasyon ve Gemi Mühendisliği” panelinin moderatörü ise Doç. Dr. İbrahim Özsarı olacak.

8 çalıştay yapılacak

Zirve kapsamında, sektörün farklı alanlarına odaklanan 8 farklı çalıştay masasında interaktif oturumlar düzenlenecek.

Bu oturumlar şöyle:

Yeni yakıt ve teknolojiler denizci eğitimini yeniden şekillendiriyor
Yeni yakıt ve teknolojiler denizci eğitimini yeniden şekillendiriyor
İçeriği Görüntüle

-Savunma Sanayi Masası

- Yeni İnşa Masası

- Yat ve Tekne Masası

- Klas ve Kontrol Masası

- Bakım-Onarım Masası

- Planlama ve Satış Masası

- Denizcilik Masası

- Ar-Ge Masası

7DENİZ