İskenderun’da denizcilik sektörünün tanınan isimlerinden, gemi acenteliği yapan iş insanı ve Deniz Ticaret Odası’nın önceki dönem Meclis Başkanı Adnan Yener, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre Adnan Yener, Alanya’da düzenlenen bir motosiklet buluşmasına katıldıktan sonra dönüş yolculuğu sırasında Mersin gişeleri yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Yener, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yener’in vefat haberi, ailesi ve yakın çevresinin yanı sıra denizcilik camiası ve iş dünyasında da derin üzüntü yarattı.
Merhum Adnan Yener’in cenazesi, 12 Ocak 2026 Pazartesi günü, İskenderun Atakaş Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
7deniz ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.




