Olumsuz hava şartları sebebiyle Sakarya'nın Karasu, Kaynarca ve Kocaaili ilçelerinde geçtiğimiz hafta sonu denize girişler yasaklanmıştı. Karasu, Kaynarca ve Kocaali'de yoğun dalga ve akıntı sebebi sebebiyle denize girmek kaymakamlıkların aldığı karar neticesinde 3 gün daha yasaklandı.

Karasu Kaymakamlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yapılan paylaşımda, “Denizlerimizde yoğun dalga ve akıntı sebebiyle (27-28-29.06.2024) perşembe, cuma ve cumartesi günleri ilçemizdeki tüm plaj ve sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın denize girmemelerini önemle rica ederiz” denildi.

ABD: İran ablukasında 20 günde 48 gemi rota değiştirdi
ABD: İran ablukasında 20 günde 48 gemi rota değiştirdi
İçeriği Görüntüle

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri denize girmenin yasak olduğunu belirterek, vatandaşlara uyarılarda bulundu.