Boot Düsseldorf Uluslararası Tekne ve Denizcilik Fuarı, 18 Ocak Cumartesi günü, Almanya’nın Düsseldorf kentinde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın (DTO) standla yer aldığı fuara, DTO Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Gülcek ile Barış Dillioğlu, DTO şube başkanları ve meclis üyeleri katıldı.

26 Ocak tarihine kadar sürecek olan ve alanında dünyanın en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Boot Düsseldorf, bu yıl da dünya çapında önde gelen yat üreticileri, denizcilik ekipmanları ve su sporları markalarını bir araya getiriyor.

Fuarda ayrıca deniz turizmi ile ilgili tüm ürünler, ekipmanların yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki turizm destinasyonları da tanıtılıyor.

IMO, Körfez’de 11 bin denizci için tahliye başlatıyor
IMO, Körfez’de 11 bin denizci için tahliye başlatıyor
İçeriği Görüntüle

7DENİZ