Platinum Marin Servis ve FG Maritime tarafından ortaklaşa düzenlenen SIRE 2.0 Semineri İstanbul Mariott Hotel Asia’da gerçekleştirildi.

 

Denetim sürecinin tam bir revizyonunun ardından 2022’nin 4. çeyreğinde yürürlüğe girecek olan SIRE 2.0 programı ile ilgili olarak Türkiye’de tanker firmalarına yönelik düzenlenen ilk etkinlik olma özelliğini taşıyan bu seminere yurt içi ve yurt dışındaki firma yöneticileri ve temsilcileri tarafından yoğun bir ilgi gösterildi.

 

IMO Genel Sekreteri: Denizcilere yönelik haksız muamele arttı IMO Genel Sekreteri: Denizcilere yönelik haksız muamele arttı

 

Seminerin sunumunu Shell’in eski Global Vetting Müdürü Kapt. Steve Barber ile FG Maritime Yönetici Ortağı Sn. Ferhat Abul beraber gerçekleştirdiler.

 

 

Bu yıl içerisinde başlayan Platinum Marin Servis ve FG Maritime stratejik ortaklığı ile özellikle denizcilik sektöründe ihtiyaç duyulan danışmanlık ve gemi üzeri denetim konuları başta olmak üzere her iki firmanın da sahip olduğu uzmanlık ve tecrübeleriyle yurt içi ve yurtdışındaki müşterilerine geniş bir yelpazede çözüm ortağı olunmasını hedeflemektedir.

 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi