Türkiye'deki gemi acenteleri ve hizmetleri alanının en önemli kuruluşlarından Zeymarine, genelekselleştirmeyi planladığı İstanbul Boğazı'ndaki 2. tekne partisini düzenledi. Çoğunluğu yabancı olan misafirleri Bebek'teki “Latilla” isimli teknede ağırlayan Zeymarine, burada Boğaz'a açılarak, konuklarına İstanbul Boğazı'nın muhteşem manzarasıyla buluştararak, renkli, dolu dolu ve keyifli bir gece yaşattı.

Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde

 

 

İstanbul Boğazı'nın büyüleyici gece manzarası eşliğinde yemeğe geçen konuklar, yemeğin ardından folklor, Ankara havası ve oryantal gibi danslarla coştu. Gece yarısına kadar devam eden tekne partisi boyunca mütevazılığı ve konukseverliği ile göz dolduran ev sahibi Kerem Gürkan Kösemen, gecenin sonunda misafirlerine gül verdi.

 

 

'Türkiye güzelliklerini göstermek istiyoruz'

 

Gelenekselleştirmeyi planladıkları tekne partisine ilişkin olarak 7deniz'e konuşan Zeymarine kurucu ortağı Kerem Gürkan Kösemen, bu tekne partisiyle birlikte özellikle hem devamlı temas halinde oldukları yurt dışındaki müşterilerine Türkiye'nin güzelliklerini göstermek istediklerini hem de dostlarıyla bir araya gelebilecekleri keyifli bir geceye imza atmak istediklerini belirtti. Türkiye'yi pazarlamaya çalıştıklarına işaret eden Kösemen, “Buradaki amaç, Türkiye'nin kazanması. Herkesin kazanması. Memleketin kazanması” dedi.

 

 

'Her yaz yapmayı planlıyoruz'

 

Geçtiğimiz yıl düzenledikleri tekne gezisi ve partine ilişkin çok olumlu yorumlar aldıklarını ifade eden Kösemen, “Biz de bu sene o partiden gelen pozitif yorumlara ve beğenilere istinaden bu sene tekrarını yapmayı kararlaştırdık. Müşterilerimize dönüp dedik ki bu sene de aynı şekilde bir parti yapacağız. Bu Zeymarine'nin her yıl geleneksel bir şekilde düzenlenemek istediği bir yaz partisi ve sizleri de bekliyoruz. Herhangi bir sebep olmadan insanları böylesi bir organizasyona çekebilmek biraz zor. Bu nedenle tedirgindik. Ancak şimdi görüyoruz ki boşuna tedirgin olmuşuz. Yoğun bir katılım var. Hava da çok güzel. İstanbul zaten çok güzel. Elimizdeki bütün bu imkanları kullanmak istedik. Çok keyifli geçiyor. Bunu her yaz yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

 

'Ülkemizi öne çıkarmaya çalışıyoruz'

 

Özellikle yabancı konukların tepkilerinin çok olumlu olduğunun altını çizen Kösemen, şu ifadeleri kullandı: “Yabancı konukların bizim için tepkisi değerliydi. Türkiye'den konuklarımız, İstanbul'u zaten bilen, tanıyan insanlar. Ama bir yabancı için böyle değil. Gelip İstanbul Boğazı'nda tekne turu yaptığında, sağında, solunda her yanında İstanbul'un güzelliklerini görüyor. Konuklarımıza memletimizin güzelliklerini göstermekten keyif alıyoruz. Dolayısıyla çok ciddi pozitif tepkiler alıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Çok güzel bir ülkede yaşıyoruz. Ülkemizin değerini bilmek lazım. Ve yaptığımız iş de uluslararası bir iş olduğu için biz de her Türk vatandaşı, vatanseveri gibi ülkemizi bir şekilde öne çıkarmaya çalışıyoruz.”

 

 

 

7DENİZ – ÖZEL

Editör: Haber Merkezi