2015 yılında faaliyetlerine başlayan Zenith Survey, o günden bu yana müşteri ilişkilerini ve karşılıklı güveni esas alarak yoluna devam ediyor. Her geçen gün büyümesini sürdüren ve ekibini büyüten Zenith Survey, geçtiğimiz yıl ofis değişikliği yaparak daha büyük bir yere geçti.

 

 

Zenith, bu vesileyle işbirliği içerisinde olduğu ve hizmet sunduğu firmaları ofisinde ağırlamak üzere  26 Nisan Cuma akşamı açılış partisi düzenleyerek, denizcilik sektöründen dostlarını bir araya getirdi. Yoğun katılımlı geçen gecede Zenith Survey ailesi, denizci dostlarıyla güzel bir etkinliğe imza attı.

 

 

Kadıköy’ün Koşuyolu semtindeki yeni ofisinde gerçekleştirilen geceye denizcilik sektöründen firma temsilcileri ile çok sayıda kaptan katıldı.

 

 

Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde

Zenith Survey ofisinin açılışı nedeniyle verilen davette hem misafirperverliği hem de sohbeti ile konuklara keyifli anlar yaşattı.

 

 

Açılışta pastanın kesilmesinin ardından hem Türkçe hem de İngilizce konuşma yapan Zenith Survey İşletme Müdürü Kaptan Emin Eyvazov, “Hoşgeldiniz” diyerek söze başladı. Eyvazov, davete katılan herkesi aralarında görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

 

7DENİZ  - ÖZEL

Editör: Haber Merkezi