Dünya denizcilerini buluşturan 16. Expomaritt Exposhipping Uluslararası Denizcilik Fuar ve Konferansı coşkuyla devam ediyor. Denizcilik sektöründen firmaların yer aldığı fuarı pandemiye rağmen yerli ve yabancı binlerce kişi ziyaret etti. Armatörlerden, gemi inşacılara, gemi tedarikçilerden yan sanayicilere, sektörün önde gelen firmalarının stant açtığı fuarda en çok ziyaret edilen stantlardan bir Yaf Diesel’in oldu.

 

Pandemiye rağmen fuarın oldukça iyi geçtiğini belirten Yaf Diesel Genel Müdürü Yusuf Kanıcı, “Bu yoğunluğu beklemiyorduk. Beklentilerimizin üzerinde geçiriyor. Bizim açımızdan müşterilerimizle bir araya geldiğimiz oldukça verimli bir fuar oldu” dedi.

 

 

İdea Denizcilik Kaan gemisine Türk bayrağı çekti İdea Denizcilik Kaan gemisine Türk bayrağı çekti

16. Expomaritt Exposihipping’de Balast Suyu Arıtma Sistemini tanıtımına ağırlık veren Yaf Diesel’in 2022’den itibaren yeni bir ürün getireceğini belirten Kanıcı, “2022’den sonra class kuruluşları ve liman denetçileri sistemin gerçekten çalışıp çalışmadığı test etmek için balast suyu analiz edecekler. Biz de Kanada yapımı bir marka olan test analiz kitinin temsilciliğini aldık. Yeni bir gelişme bu. Yetiştiremediğimiz için buraya getiremedik” dedi.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi