Yeni nesil tasarımların görücüye çıkacağı CNR Yacht Festival, 16 - 20 Ekim tarihleri arasında, İstanbul'un en büyük ve merkezi yat limanı Ataköy Marina Mega Yat Limanı'nda kapılarını açacak. 5 bin ila 17 milyon lira arasında değişen teknelerin sergileneceği festivale 25 binin üzerinde deniz severin ziyaret edecek.

 

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve DENTUR tarafından organize edilen Türkiye'nin en görkemli denizcilik festivali CNR Yacht Festival, dünya markalarını temsil eden firmaların yanı sıra en prestijli yerli üreticileri de misafir edilecek. Festivalde kategorilerinin en iyisi olan mega yat, tekne ve yelkenliler ile birlikte şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç tekneleri de sergilenecek.

5. TYBA Yacht Charter Show 3-7 Mayıs'ta yelken açacak 5. TYBA Yacht Charter Show 3-7 Mayıs'ta yelken açacak

 

Son model tekne lansmanlarının da yapılacağı festivalde, denizcilik sektörünün tüm aksesuar ve ekipmanlar da yer alacak. CNR Yacht Festival, su sporları, rüzgâr sörfü, kürek, dalış, jetski ve flyboard gösterileri gibi çok sayıda etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Festivalin uluslararası ziyaretçilerinin de etkin olarak katılabileceği bu gösteriler, festival süresince devam edecek.

Editör: Haber Merkezi