Yalıkavak Marina, “2018-2019 Dünya En İyi Süper Yat Marinası” ödülünü teslim aldı. Dünya yatçılık sektörünün en prestijli kurumlarından biri olan The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından verilen ödülü Yalıkavak Marina yönetim ekibi İngiltere’de düzenlenen özel bir törenle teslim aldı. Ödül, TYHA Genel Müdürü Jonathan White’tan teslim alındı.

 

 

Onur duyuyoruz

 

The British Yacht Association (TYHA) tarafından verilen 5 Altın Çapa ödülüne sahip Yalıkavak Marina, tekne sahipleri ve deniz tutkunlarının katıldığı oylama sonucunda, “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası Ödülü”ne layık görüldü. 24 Nisan’da Londra’da TYHA tarafından düzenlenen özel bir törenle verilen ödüle ilişkin konuşan Yalıkavak Marina Direktörü Deniz Akaltan, “Dünya yatçılık sektörünün önde gelen ve marina sektörünün standart belirleyicisi kurumlarından The British Yacht Harbour Association tarafından ‘2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası’ ödülüne layık görülmekten büyük onur duyuyoruz” dedi.

 

 

Hizmet kalitesiyle göz dolduruyor

 

Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinası Yalıkavak Marina, 620 yatı aynı anda ağırlayarak, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunuyor. Konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisi ile 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet veriyor. 100’den fazla yerli ve uluslararası markaya, gurme restoranlara, barlara, kafelere, kulüplere, çeşitli eğlence mekanlarına ve çocuklara özel spor etkinliği imkanı sunan Y-Kidz’e ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak Marina markası bünyesinde yer alan Yalıkavak Marina Beach Hotel, Yalıkavak Marina Boutique Hotel ve Spa & Fitness Merkezi yıl boyunca üstün hizmet kalitesiyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

 

 

 

7DENİZ

5. TYBA Yacht Charter Show 3-7 Mayıs'ta yelken açacak 5. TYBA Yacht Charter Show 3-7 Mayıs'ta yelken açacak

Editör: Haber Merkezi