Gemi yedek parça ve servis alanında hizmet veren Yaf Dizel firması, Rusya’dan denizcilik firması Linter LLC ile 40 gemilik Balast Water Treatment System (BWTS) anlaşması gerçekleştirdi.

Rus Linter LLC, Yaf Dizel ile filosunun tüm gemileri için ekipman ve yedek parça ikmali konusunda anlaştı. Firmanın filosunun tüm gemilerinde Ballast Water Management Sistemi için, Yaf Diesel'den BSKY Ballast Water Management Sistemi'ni tercih etti.

Honda Marine, ilk ‘V8 Dıştan Takmalı Motoru BF350’yi tanıttı Honda Marine, ilk ‘V8 Dıştan Takmalı Motoru BF350’yi tanıttı

Firmadan yapılan açıklamada, “BSKY filtresiz Ballast Water Management Sistemi'nin kalitesinden, montaj ve kullanım kolaylığından, Yaf Diesel'in servis hizmetinden ve sistemin fiyatından son derece memnunuz. Sistemin filtresiz olması sebebi ile özellikle filomuzda bulunan nehir tipi gemiler için araştırdığımız sistemler içerisinde en kullanışlı sistem olduğuna karar verdik. BSKY filtresiz Ballast Water Management Sistemi'ni kurulum yaptığımız gemilerimizde çalıştırmaya başladıktan sonra filomuzun diğer gemileri için de tereddüt etmeden Yaf Diesel ile BSKY BWMS satış ve kurulum sözleşmesi imzaladık” ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi