Türkdenizcilik sektörünün yedek parça alanında önde gelen firmalarından biri olan YafDiesel, Uluslararası Denizcilik Örgütü (İMO)regülasyonları çerçevesinde yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda hidrosiklon teknolojisine sahip dünyanın tek filtresiz arıtma sistemi olan ‘BSKY - Balast Water Management System’in (BWMS) denizcilik sektörüyle buluşturan firma, yoğun ilgi gören balast suyu arıtma sisteminin ardından,metodolojisiİMO tarafından onaylı ve regülasyonlar kapsamında denizcilerin ihtiyaçlarını karşılayacak gemideki balast suyunu 20 dakika içinde hızlı ve güvenilir bir şekilde analiz eden LuminultraBQUA PLUS Test Kiti’ni de bünyesine kattı.

 

 

YafDiesel’den teknik destek

 

Türkiye’ye henüz yeni gelen LuminultraBQUA PLUS Test Kiti, denetimler öncesi hazırlıkların tamamlanmasını sağlayarak gemi sahiplerine büyük avantajlar sağlıyor. Kolay kullanımı, güvenilir ve onaylı sonuçları ile mobil cihazlara uyumlu bir şekilde çalışan ürün, YafDiesel’in teknik desteğiyle kullanıcılarına sunuluyor ve balast suyunun yönetilmesinde bir iç denetim mekanizması olarak işlev görüyor.

 

 

Luminultra Test Kiti neden gerekli?

 

Uzun yıllardır balast suyu (BW) test çözümü üzerinde çalışan LuminUltra’nın geliştirdiği test kiti, verdiği hızlı ve doğru sonuçlar nedeniyle limanlardaki kontrolörler (PSC) tarafından tercih ediliyor. Limana gelmeden önce bir numuneyi onaylı ve güvenilir şekilde analiz eden ve esnek ve taşınabilir olan bu sistem, 20 dakika içinde elde ettiği analiz sonuçlarını İOS ve Android tüm mobil cihazlara online olarak aktarılabiliyor.

En büyük gücümüz global satış ağımız En büyük gücümüz global satış ağımız

 

 

Tek bir test kiti ile tüm testler analiz edilebilir

 

Hem kullanımı hem de metodolojisi olarak IMO onaylı olması itibariyle kullanıcıya çok sayıda avantaj sağlayan LuminultraBQUA PLUS Test Kiti; “Tüm mikroorganizmaları ölçebilir,liman denetimi öncesi evrakların hızlıca hazırlanmasını destekler, arıtma öncesi ve sonrası kullanılabilir, esnek ve taşınabilir, tek bir ekipman ile gerekli tüm test analizleri sağlanabilir, PSC ve Klas Sörveyörlerikitleri kullanaraklimandaki beklemeleri azaltır ve BWTS’nin iç denetimini sağlar.”

 

 

7DENİZ - ÖZEL 

Editör: Haber Merkezi