Orka Gıda'dan Nebizade Konağı'nda iftar yemeği Orka Gıda'dan Nebizade Konağı'nda iftar yemeği

Türk denizcilik camiasını adım adım takip etme gayesiyle çıktığımız bu yolda geçirdiğimiz 8 yılda 7Deniz Ailesi olarak hem global denizcilik sektöründe hem de Türk denizciliğinde; neler olup bittiğini, sektördeki gelişmeleri, sorunları kısaca denizciliğe ait her bir ayrıntıyı yakından izledik.

 

Sektörün en fazla takip edilen mecrasıyız

 

Kuruluş amacımız sektörün en güncel ve en güvenilir medyası olmaktı ve bu amaçtan bir an bile olsun sapmadık. Bugün www.7deniz.net haber portalı aylık 150 binin üzerinde tekil giriş ve 900 binin üzerinde sayfa gösterimi sayısına sahip. Denizcilik medyası içinde güvenirliliği ve güncel haber akışıyla yakından takip edilen www.7deniz.net Alexa ölçüm verilerine göre denizcilik sektör medyasını büyük bir farkla geride bırakıyor. 

 

Gururluyuz…

Bu yola; amacımız, deneyimimiz ve bilgi birikimimiz dışında sıfırdan başladık. Gayemiz sektörün en fazla takip edilen medyası olmaktı ve öyle de oldu. Alexa verilerine göre sektörün en fazla takip edilen haber portalı olan www.7deniz.net’in eriştiği bu seviyeden dolayı gururluyuz. Bu başarımızı her daim korumak ve daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

 

Sosyal medyayı aktif kullanıyoruz

Hazırladığımız her bir içeriği, artık hepimizin günlük hayatında önemli bir yer tutan Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram gibi sosyal paylaşım ağlarına da servis ediyoruz.

 

İşimizi de denizciliği sevdiğimiz kadar seviyoruz

 

 

  • Alexa Nedir?
    Alexa bir istatistik servisidir diyebiliriz. Çeşitli verilerden yola çıkarak bir web sitesinin ülkesine ve globale göre rankını (sıralmasını) belirler ve çeşitli listeler oluşturur. Dünya üzerinde 1.5 milyarın üzerinde aktif internet sitesi var. Sürekli güncellenen Alexa sıralaması ise bu sitelerin bir nevi değerlerini ölçen bir sistem.
  • Alexa Ne İşe Yarar?
    Özetlemek gerekirse Alexa bir trafik özeti sunar. İlgili web sitesinin ülkesindeki sırasını ve dünya üzerindeki sırasını kendi değerlendirme kriterleri ile kullanıcıya sunar.

 

Editör: Haber Merkezi