Denizci kız öğrencilere burs sağlamak amacıyla her sene geleneksel olarak gala yemeği düzenleyen Denizci Kadınlar Derneği WISTA Türkiye’ye yarın akşam gerçekleşecek “Denizcilikte Kadınlar Günü Gala Yemeği” için sektör firmalarından destek yağdı.

 

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmaların yoğun ilgisi dolayısıyla mesaj yayımlayan WISTA Türkiye, kız öğrencilerin eğitimlerine destek vermek amacıyla geceye sponsor olan Bureau Veritas, EOS Group, GİSBİR, Jotun, destekleyen Eskomarine, NSN Law Firm ve masa alarak geceye katılan Akis Denizcilik, Aqua Chartering, Alpina Shipping, Atasoy Grup Denizcilik, Beşiktaş Grup Denizcilik, Ciner Denizcilik, Çavuş&Coşkunsu Hukuk, Esenyel Hukuk, Kalimbassieris Maritime, Kuzey Marine Brokers, Omni Insurance Brokers, Orki Teknoloji, Panama Konsolosluğu, TQ Shipping, Türk Loydu, Türk P&I, Sapı Kumlama, Yaf Diesel’ teşekkür etti.

 

18 Mayıs’ta düzenlenecek “Denizcilikte Kadınlar Günü Gala Yemeği’ne sektörde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden diğer bütün paydaşlara kadar birçok kişi katılacak.

 

Kozyatağı Hilton Otel’de gerçekleşecek geceden elde edilecek gelir her yıl olduğu gibi bu sene de denizcilik fakültelerinde okuyan kız öğrencilere burs olarak dağıtılacak.

 

7DENİZ  

Beks Denizcilik'ten yaptırımlara karşı bayrak değiştirme hamlesi Beks Denizcilik'ten yaptırımlara karşı bayrak değiştirme hamlesi

 

Editör: Haber Merkezi