Dünyanın en önemli römorkör imalatçılarından olan UZMAR Denizcilik, bu sene ikincisi düzenlenen “UZMAR BusinessLab” etkinliğini Sapanca’da gerçekleştirdi. Elite World Hotel’de, 22-24 Kasım tarihlerinde düzenlenen etkinliğe UZMAR Denizcilik’te görev yapan kılavuz kaptanlar, enspektörler, römorkör kaptanları, İzmir, İstanbul Ambarlı, İskenderun ofislerinin yöneticileri ile aileleri katıldı. İki gün süren etkinlik kapsamında 2019’un değerlendirmesinin yapıldığı ve gelecekteki proje ve yatırımlarını ele alındığı toplantılar ile bir dizi sosyal etkinlikler düzenlendi. 

 

UZMAR Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı A. Noyan Altuğ başkanlık ettiği toplantılarda yeni dönemin startı verildi. Toplantılara, UZMAR AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yar. Mutlu Altuğ, Baş Enspektör Ersan Gürgül, İdari ve Mali İşler Grup MD. Mehmet Akşit, Teknik Müdür Alper Özfenerci, Finansman Müdürü Mehmet Yiğit Kolatan, İnsan Kaynakları Müdürü Onur Argıt, Muhasebe Müdürü Çağrı Tüzomay, Bilgi İşlem Şefi Gökhan Yoran, Muhasebe Yetkilisi Elif Altuğ, Yönetici Asistanı Eylem Özaydın, Satınalma Sorumlusu Okan Ülken, Kılavuz Kaptan İsmail Yavaş, Kılavuz Kaptan Tolga Karpat, Kılavuz Kaptan Cem Yalgi, Kılavuz Kaptan Bülent Apaydın, Kılavuz Kaptan Barış Yavuz, Baş Kılavuz Kaptan Nihat Şahin, Kılavuz Kaptan Hasan Engin, Kılavuz Kaptan Ersin Bülbül, Kılavuz Kaptan Orçun Bazir, Kılavuz Kaptan Osman Celal Tuncay, Kılavuz Kaptan Can İyikavak, Kılavuz Kaptan Cem Karabulut, Baş Kılavuz Kaptan Koor. Aydın Çelik, Kılavuz Kaptan Metehan Böge, Baş Kılavuz Kaptan Mehmet Özsaygılı, Kılavuz Kaptan Mesut Gülgün, Kılavuz Kaptan Murat Yılmazel, Acil Müdahale Ekip Lideri Fırat Fidan, Filo Müdürü Murat Müftüoğlu, Kılavuz Kaptan Cevdet Bahadır Yener, Gözcü & İdari İşler Şefi Taner Ülker, Römorkör Kaptanı Ersin Acaralioğlu ve Römorkör Kaptanı Emre Akyar katıldı.

 

 

2019 yılının verimliliği üzerine özet gündemin ardından yeni stratejilerin değerlendirildiği ve gelecek yatırımların yol haritalarının çizildiği toplantılarda tüm yetkililer önemli kararlara imza atarak 2020 ve sonrası için hedefleri belirlediler.

 

UZMAR yetkililerinin aileleri ile birlikte geçirdikleri hafta sonu etkinliğinde, 23 Kasım akşamı gerçekleşen gala yemeği öncesi katılımcıların eş ve çocukları için Sapanca Gölü ve Çatalkaya Vadisi gezisi düzenlendi. Sapanca’nın eşsiz doğal güzelliklerini deneyimleyen aile üyeleri, sonrasında canlı müzik eşliğinde gala yemeğinde buluştu.

 

Kaptan Altay Altuğ’dan duygu dolu sözler

 

Etkinliğin gala yemeğinde denizcilik camiasının duayeni “Beybaba” olarak bilinen Kıdemli Kaptan Altay Altuğ, sahneye geçip mızıka çalarak katılımcılar hoş ve duygusal dakikalar yaşattı. Ardından söz alan Altuğ, “İnsanlar önce arkadaş, sonra dost ondan sonra da aile olurlar. Sizler benim ailemsiniz, benim en büyük başarım, en büyük sevincim ve mirasımsınız. Hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum. Birbirinizi sevin, insanları sevin, sevdiklerinizle zaman geçirin ve güzel anılar biriktirin” dedi.

 

 

24 Kasım Pazar sabahı düzenlenen lasertag turnuvasında oldukça eğlenceli zaman geçiren UZMAR Denizcilik’in üyeleri, turnuvanın ardından toplantılarına devam ettiler. Tüm gündem maddelerinin üzerinden başarıyla geçen ve toplantılarını sonlandıran UZMAR yetkilileri aileler ile birlikte düzenlenen plaket ve sertifika törenine katıldılar.

 

Beş yıl ve üzeri UZMAR ailesinin bir parçası olan katılımcılara plaket ve sertifika verilirken, çalışma süresi beş yılın altında olan üyelere ise başarı sertifikaları takdim edildi.

 

Katılımcılar kısa video gösterimi ile UZMAR Denizcilik ailesinin bir üyesi olmak konusundaki düşüncelerini anlattı.

 

‘UZMAR ülkemize katılan büyük bir değer’

 

Video gösteriminin sonunda söz alan UZMAR Yönetim Kurulu Başkanı Noyan Altuğ, “ “UZMAR Denizcilik, babam Kaptan Altay Altuğ’un bizlere ve ülkemize kattığı büyük bir değer, hepimizi bir araya getiren, bir büyük aile olarak imza attığımız başarılarla artık uluslararası bir marka haline gelmiş çok değerli bir yapıdır. UZMAR Denizcilik’e yıllar boyunca emeği geçen, dünyanın en değerli isimleri arasında yer alan değerli kılavuz kaptanlarımız, operasyon, teknik ve ofis yöneticilerimiz, aramıza kısa süre önce katılan yönetici ve çalışanlarımız UZMAR Denizcilik’i her geçen gün daha büyük, daha güçlü ve daha başarılı bir aile haline getiriyor. Bugün Türkiye içinde ve dışında “Denizde emniyet” dendiğinde akla gelen isimlerden olan UZMAR, bu gücü sizlere borçludur. Hepinize babam Altay Altuğ, kendim ve ülkemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

CMA CGM'den Suudi şirketle iş birliği CMA CGM'den Suudi şirketle iş birliği

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi