Daha temiz, dahe yeşil, mamksimum çevre korumacı çözümlerle gemi inşa eden ve liman hizmetleri veren UZMAR, Kanada’nın ilk IMO TIER III römorkörünü inşa ederek, karbon salınımı konusunda ortaya koyduğu çevreci politikalarını tüm dünyayla paylaşmak amacıyla, sizleri anlamlı bir yolculuğa tanık olmaya davet ediyor!

 

UZMAR, düşük karbon salınımı konusunda ortaya koyduğu çevreci politikalarını tüm dünyayla paylaşmak amacıyla UZMAR ACT’’i (İklim Aksiyon Ekibi) hayata geçiriyor.

 

UZMAR ACT, “Dünyayı korumak bizim elimizde” mottosuyla, yolculukları boyunca “HARAKETE GEÇ, GEZEGENİNİ KURTAR!” diyecek.

Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde

 

UZMAR ACT, buzul dalışı sırasında UZMAR flaması ile Türk Bayrağı açacak ve buzul tırmanışı esnasında taşıdıkları UZMAR bayrağını zirveye dikecek.

 

Buzul dalışı yapılacak

 

Antartika’nın kadim Inuit uygarlığının günümüz temsilcilerinin yaşadığı Inuit köyünde yerli halk ile iklim değişikliğinin hayatlarına olan etkisi hakkında görüşmeler yapacak olan ekip bizleri Grönland ve Kuzey Kutup bölgesinde yaşananlar hakkında bilgilendirecek.

 

UZMAR ACT ekibi bölgede kış mevsiminde buzul dalışı yapacak ilk Türk ekip olmakla birlikte, ortalama sıcaklığım -45 derecelere düştüğü Grönland’ın kuzeyinde gerçekleştirecekleri zorlu aktivitelerle kuzey kutbunun küresel ısınma sonucunda uğradığı değişikliği gözlemleyecek.

Editör: Haber Merkezi