Uluslararası deniz ticaret fuarı SMM, koronavirüs pandemisine ve bunun uluslararası seyahat üzerindeki küresel etkisinden dolayı 2-5 Şubat 2021'e ertelendi.

 

“COVID-19'un yüksek dinamik gelişiminin devam etmesi ve bunun sonucunda büyük etkinliklerin yasaklanması SMM'yi gelecek yıla ertelemekten başka seçenek bırakmadı. SMM için uygun yeni bir zaman dilimi bulmanın organizasyon firması için zor olduğu açıklandı. Bunu başardığımız için mutluyuz diyen Hamburg Messe ve Kongre Başkanı ve CEO'su Bernd Aufderheide, önümüzdeki yıl için hazırları son güne kadar kontrollerinden tutacaklarını söyledi.

 

Katılımcı danışma kurulu ile yapılan yoğun istişarelerin ardından, Hamburg Messe und Congress ve ortakları ve diğer katılımcı temsilcileri, 2 ila 5 Şubat 2021 tarihleri ​​arasında yeni tarihler üzerinde anlaştılar.

ABD: Gemi saldırılarını engellemek için yaklaşık 1 milyar dolar harcadık ABD: Gemi saldırılarını engellemek için yaklaşık 1 milyar dolar harcadık

 

Bernd Aufderheide, “Küresel denizcilik topluluğuna Şubat 2021'de olağanüstü, daha kompakt bir SMM sunacağız. Birlikte bu krizi aşacağız ve kendi yüksek standartlarında yaşayacak bir SMM'ye ev sahipliği yapacağız. Herkesi tekrar ağırlamayı dört gözle bekliyoruz”dedi.

 

SMM Fuarı normalde 8-11 Eylül 2020 tarihinde yapılacaktı. Detaylı bilgilere için fuarın sitesinden ulaşabilirsiniz. (www.smm-hamburg.com)

Editör: Haber Merkezi