Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı için ÖSYM tarafından KPSS 2021/4 tercih kılavuzu yayımlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacak. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? Ulaştırma Bakanlığı başvuru tarihleri ne zaman?

 

Denizcilik sektörü PerCon'da buluşuyor Denizcilik sektörü PerCon'da buluşuyor

ÖSYM tarafından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı için kılavuzunu yayımladı. KPSS 2021/4 tercihleri 16 Mart ve 23 Mart tarihleri aralığında yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı şartları neler?

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu ve başvuru şartları!

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı için tercih yapacak olan adaylar işlemlerini https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabilecekler. Adayların, bu kılavuzda lisans düzeyinde ilan edilen sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için 6 Eylül 2020 tarihinde yapılmış olan 2020-KPSS Lisans sınavına girmiş ve ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekiyor.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2021/4 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Editör: Haber Merkezi