Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’ye gönül vermiş denizciler, kulübe her fırsatta destek vermeye devam ediyor. Denizci Fenerbahçeliler adına TV8’de yayınlanan ve Acun Ilıcalı’nın sunduğu Fenerbahçe WinWin Programına katılan Türk Deniz Eğitim Vakfı (TÜDEV) Genel Sekreteri Serhat Barış Türkmen, Denizci Fenerbahçeliler adına 'Fenerbahçe Fener Ol' kampanyasına 535 forma ile anlamlı destekte bulundu. 

DTO’nun Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı yapıldı DTO’nun Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı yapıldı

 

 

Yaptığı bağışın duyurulmasının ardından alkış tufanı kopan Fenerbahçe Win Win Programına daha sonra telefonla bağlanan Türkmen, denizcilikle uğraşan bir grup Fenerbahçeli olduklarını ve hepsini temsilen aradığını belirterek, "Ne kadar da bu sene futbolu başarılı bir yerde tamamlayamasak ta Fenerbahçe spor kulübü olduğumuzu göstererek bütün branşlarda ya şampiyon olduk ya da şampiyonluğa ramak kaldı” dedi ve başarıya olan inancını dile getirdi.

 

 

'Umudumuz hiç ölmedi, ölmeyecek'

 

Konuşmasına Obrodoviç’in “En son umutlar ölür” sözünü hatırlatarak devam eden Türkmen, “Başkanımız Ali Koç ve Obradoviç başımızda olduğu müddetçe bizim umudumuz hiç ölmedi ve ölmeyecek.”

 

 

Türkmen’den 535 formayla kampanyaya destek

 

Türkmen, “Öncelikle Mersin yapılan bağışı tebrik ederek 533 olan rakamını 535 olarak arttırıyorum. Diğer derneklere de örnek olmasını istiyorum. Şu anda 535 formayla bu kampanyaya destekte bulunmak istiyorum” diye konuştu.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi