1959 yılında kurulan Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği (TÜRKKAPDER), 37. Olağan Genel Kurula hazırlanıyor. 31 Temmuz'da düzenlenecek Genel Kurul'da derneğin mevcut yönetimi güven tazelemek istediğini belirterek yeniden aday olacağını duyurdu.

 

Yapılan açıklamada, "genç, dinamik ve dijitalde uzmanlığıyla dikkat çeken isimler olan Kap. Arif Bostan, Kap. Zafer Akbulut, Kap. Behçet Çelebi, Kap. Nildeniz Sütçü Şen, Kap. Zafer Geyik, Kap. Özgür Doğan Güneş ve Kap. Barış Güven'in yer aldığı yönetim kurulu olarak TÜRKKAPDER'in yönetim kuruluna yeniden talip olunduğu belirtildi.

 

'Denizcilerin sesi daha da gür çıkacak'

 

Mevcut yönetim tarafından yapılan açıklama şöyle;

 

“36. Dönem Yönetim Kurulu olarak yenilediğimiz ve gençleştirdiğimiz kadromuzla 37. Dönem seçimlerinde de Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği yönetimine yeniden adayız. Ekibimizde yer alan asil ve yedek üyelerimizin tamamı; “Faal olarak denizde, gemilerde çalışarak mesleklerini" icra ediyor. Ekibimizde yer alan hiçbir arkadaşımızın “Ticari faaliyeti" bulunmamaktadır.

 

TÜRKKAPDER Yönetim Kurulu olarak hala meslek içerisinde aktif olarak gemi kaptanıyız. Dolayısıyla Türk Uzakyol Gemi Kaptanları’nın sorunlarına ilk elden şahitlik ediyoruz. Mesleğin içinde, mesleğimiz ve Türk denizciliği için ve uluslararası alanda da başarılarımızı duyurmak için çalışıyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de ve gelecekte de derneğimizin ve üyelerimizin menfaatleri için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni ekibimiz ile birlikte değerli meslekdaşlarımız ve camiamızın daha da ilerlemesi için yönetime tekrar adayız.

 

TÜRKKAPDER Yönetim Kurulu olarak, görev ve sorumluluklarımızın bilinciyle önceki dönem çalışmalarımızı daha da ileriye götürerek Türk Uzakyol Gemi Kaptanları’nın sesi olmaya devam edeceğiz. Biz Türk denizciliğinin adının dünyada daha da fazla duyulması için koşuyoruz. Türk Uzakyol Gemi Kaptanları’nın dünyadaki temsilcisi TÜRKKAPDER Yönetim Kurulu, bu yeni dönemde de dünya denizciliğine Türk Uzakyol Gemi Kaptanları’nın adını altın harflerle yazdırmak için çalışmaya devam edecek.

Beks Denizcilik'ten yaptırımlara karşı bayrak değiştirme hamlesi Beks Denizcilik'ten yaptırımlara karşı bayrak değiştirme hamlesi

 

Bu yeni dönemde sloganımız: ‘Açık Denizlere Tam Yol İleri.’

 

Niteliği, niceliği, kabiliyetleri, vizyon ve temsil yetenekleriyle öne çıkan, genç, dinamik ve dijitalde uzman kadromuzla yeni dönemde de yeni projeler hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bu projelerden ilki TÜRKKAPDER Yönetim Kurulu olarak biz, hizmetimizi sizin verdiğiniz güvenle sürdürmeye talibiz. Daha önce hayata geçirdiğimiz projelerimiz, gelecek dönemde de hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerin teminatıdır.

 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi