Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği (TÜRKKAPDER) 60’ıncı yıldönümü vesilesiyle kutlama yaptı.

 

 

İstanbul Marriott Hotel Asia’da gerçekleşen kutlamaya kaptanların yanı sıra, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, GEMİMO Başkanı Feramuz Aşkın, Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkanı Muammer Aslantürk, GİSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bilgehan Bayramoğlu, KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş ile çok sayıda kişi katıldı.

 

 

Ulu Önder Atatürk için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan istiklal marşı ile başlayan gecede konuşan TÜRKKAPDER Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Arif Bostan, “60. yıl gecemize onur verdiniz. Güzel bir gece geçirmenizi diliyoruz. Güzel çalıştık. Gittiğimiz tüm kurumlar bizi çok iyi karşıladılar. Desteklerini esirgemediler. Hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

TÜDEV, Genel Kurulunu gerçekleştirdi TÜDEV, Genel Kurulunu gerçekleştirdi

 

 

Yapılan konuşmanın ardından TÜRKKAPDER tarafından geceye destek verenlere bronz, gümüş ve altın kategorilerinde plaketler verildi.

Editör: Haber Merkezi