Türk Armatörler Birliği gemi sahiplerini bu etkinliğe katılıma davet ediyor. Ayrıca sektördeki deniz taşımacılığı şirket yöneticileri, şirket çalışanları, tüm kaptan ve zabitler, tersane ve gemi inşa sektörü, tedarikçiler, bakım-onarım ve yedek parça tedariki sağlayan firmalar, bunker firmaları, avukatlık firmaları, burada sayamadığımız konuya ilgi duyan tüm deniz taşımacılığı destek sektörleri, denizcilik üniversite ve fakültelerinin öğretim üyeleri ve öğrencileri ile ilgili bakanlıkların personeli de bu etkinliğe davet ediliyor.

WISTA Türkiye, denizcilik sektörünü uluslararası konferansta bir araya getirdi WISTA Türkiye, denizcilik sektörünü uluslararası konferansta bir araya getirdi

 

Türk Armatörler Birliği “Etik farkındalık” ana başlığıyla 25 Mart 2021 tarihinde 14.00-15.30 saatleri arasında İnteraktif bir WEBINAR düzenliyor. Aslında bir workshop gibi de düşünebilecek bu webinara katılımcılar etkinlik esnasında da etkin görüntülü katılım sağlayıp fikirlerini paylaşabilecekler. Etik ve İtibar Derneğinin katkılarıyla düzenlenen bu etkinliğin ana teması “Türk Deniz Taşımacılığı Sektörünün Etik Kuralları Ve Çalışma İlkeleri Neler Olmalıdır?” olarak belirlendi.

 

 

Türk Armatörler Birliği, Türk Deniz Taşımacılığı sektörünün etik kuralları ve çalışma ilkelerini belirlemek, bu konuda sektörde farkındalık yaratacak etkinlikler organize etmek, bu çalışmadan sonra bu kuralların sektörde yaygınlaşmasını sağlamak, sektör etik kurulunu oluşturmak, şirketlere bu konuda gösterici rol üstlenmek ve uluslararası boyutta ilgili oluşumlara katılmak amacıyla Etik ve İtibar Derneği ile bir iş birliği yaptığını açıkladı.

 

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_RBHFQ939SEOurU9N7TiIRQ (Webinar ID: 854 8034 8274) zoom linkinden kayıt formunu doldurarak kayıt yapılması gerekmekte.  

Editör: Haber Merkezi