Türk Deniz Eğitim Vakfı (TÜDEV) 22 Şubat’ta gerçekleşen Olağan Genel Kurulun ardından ikinci kez toplandı. TÜDEV Genel Başkanlığı’na seçilen Tamer Kıran ve yeni yönetimin 20 Mart Çarşamba günü TÜDEV’in Tuzla’daki binasında yönetim kurulu ile bir araya geldi.

 

Kıran: Herkes elini taşın altına koysun

IMO MEPC 81. dönem toplantısında yeni kararlar IMO MEPC 81. dönem toplantısında yeni kararlar

 

İMEAK Deniz Ticaret Odası ve TÜDEV Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, TÜDEV’in çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kıran yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı: Görev dağılımını yaptık. İlk gündemimiz TÜDEV’e ben, Eser Hanım ve Ümit Bey haricinde tamamı yeni. Dolayısıyla TÜDEV’i kendilerine tanıtmak, TÜDEV bugüne kadar neler yapmış onları anlatmak. Bunları yaparken nasıl yapmış, onları biraz anlatmak. Ardından da gelecekle ilgili yapılması düşünülen şeylerle ilgili planları bir bir hayata geçirmeye başlamak üzere startı veriyoruz.

Bu dönemde biz bir değişiklik yapıyoruz ve yedek üyelerle birlikte toplanıyoruz. Asıl ve yedek üyeler beraber toplanıyoruz. Hem biraz daha fazla sinerji yaratmak hem de buralara giren çıkan, buraları bilen meclis üyemizin sayısı, mütevelli heyet üyemizin sayısının daha fazla olmasını arzu ediyoruz. Çünkü buradan uzak durdukça buralarda neler olup bittiğini bilemiyor insan. Onun için gelsinler mümkün olduğu kadar herkes elini taşın altına koysun bir şeyler üretsin diye çalışmaya başlıyoruz.”

 

7DENİZ 

 

Editör: Haber Merkezi