Kaptan Değer Pamuk'a Türk P&I Sigorta’da yeni görev Kaptan Değer Pamuk'a Türk P&I Sigorta’da yeni görev

Denizcilik sektörüne geniş yelpazede en kaliteli hizmeti sunmayı hedefleyen The Maritime House, bir takım kurumsal değişiklikler yaptığını duyurdu. The Maritime House, yenilikçi konseptine uygun olması amacıyla logosunu değiştirdi.

 

Farklı deniz topluluğuna hizmet eden Esko Marine, Alpha Marine Consulting Turkey ve Nexus Maritime İstanbul firmalarını biraya getiren The Maritime House, yenilikçi konsepti ile logosunu yeniledi.

 

2019 yılına girdikten sonra kurumsal kimliğinde bir takım değişiklikler yapma kararı alan The Maritime House, logo değişimine ilişkin yaptığı açıklamada, “The Maritime House ailesi olarak 2019 başı itibari ile kurumsal kimliğimizde birtakım değişiklikler yapma kararı aldık. Bu doğrultuda logomuzu da bizi daha iyi yansıtıcağını düşündüğümüzden dolayı yeniledik” denildi.

 

 

Kalite ve uzmanlığını konuşturuyor

 

Bünyesinde Esko Marine, Alpha Marine Consulting Turkey ve Nexus Maritime İstanbul’u barındıran The Maritime House sektöre gemi sistemleri tedarikinden teknik desteğe, tersane temsilciliğinden özel koruma hizmetlerine, armatörler adına survey hizmetlerinden süreç takibine, danışmanlık hizmetlerine kadar çok geniş bir alanda faaliyet gösteriyor. Bu hizmetleri sunarken de kalite ve uzmanlığını ortaya koyuyor. Ayrıca, dünyanın en büyük ikinci, en kaliteli birinci bayrağı olan Liberian Registry’nin Türkiye’deki tam yetkili İstanbul ofisi de The Maritime House çatısı altında bulunuyor.

Esko Marine

Gemiler için bazı özel ekipman ve hizmetler sunuyor.

Alpha Marine Consulting Turkey

Alpha Marine Consulting Turkey hem teknik, hem de kaliteye dayalı danışmanlık hizmetleri sunuyor.

Nexus Maritime İstanbul

Nexus Maritime İstanbul, temel olarak her türlü araştırmayı sağlayan bir araştırma ve danışmanlık şirketi olmasının yanı sıra armatörlerin tekne ve makine taleplerinin yerine getirilmesi hususunda danışmanlık yapmada da uzman.

Rakipsiz ve en kaliteli hizmeti sunuyor

Türkiye’de benzersiz olan ve denizcilik sektörüne yeni bir anlayış getiren The Maritime House, saygın ve deneyimli üç şirketle birlikte rakipsiz ve en kaliteli hizmet yelpazesini sunuyor.

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi