Yaz tatillerinin vazgeçilmez şehri Antalya her sene gece hayatının ve gastronominin nabzını tutmaya devam ediyor. Hem Türkiye’den hem de dünyadan milyonlarca insanı ağırlayan turizm devi şehirde her zevke ve beğeniye uygun mekanları bulmanız mümkün. Antalya’da özel bir gece geçirmek için şehrin Türk ve dünya mutfağının örneklerini sunan restoranlarına göz atabilirsiniz. Eğer gece hayatı ilginizi çekiyorsa barlar sokağına gidip, müzik zevkinize hitap eden bir mekanda canlı müzik keyfi yapabilir ya da sezon boyunca düzenlenen konser ve etkinliklere katılabilirsiniz. Antalya aynı zamanda Türkiye’nin en iyi clublarına da ev sahipliği yapıyor. Bu clublarda elektronik müzik eşliğinde eğlenebilir, köpük partilerine katılabilir ve performans sanatçılarının gösterilerini izleyebilirsiniz. 

Dünyanın en büyük yolcu gemisi denizlere açıldı Dünyanın en büyük yolcu gemisi denizlere açıldı

 

Antalya'nın Muhteşem Plajları

 

Antalya'nın bir turizm harikası haline gelmesinin en önemli nedenlerinden biri de sıcak deniz suyu ve uçsuz bucaksız altın kumlu plajları. Kimi plajlar bakir koyların önünde uzanırken, kimileri de şehir içinde yer alıyor. Şehirde zevkinize ve o anki ihtiyaçlarınıza uygun birçok plaj bulabilirsiniz. Dağların doğal bir set çektiği Kaputaş plajı sakin sularda yüzmeyi tercih edenler için ideal. Kilometrelerce uzanan kumlarda güneş banyosu yapmak isteyenlerse ünlü Kleopatra Plajını tercih edebilir. Bütçe dostu bir seçenek için Lara Halk Plajına gidebilirsiniz. Eğer gece eğlencesi kadar gündüz eğlencesini de seviyorsanız değişik plajlarda hizmet veren beach clubları değerlendirebilirsiniz. Çam ağaçlarının içinde denize girme fikri size cazip geliyorsa Phaselis Koyu aradığınız yer olabilir. 

 

Antalya Tatilinizde Tercih Edebileceğiniz Otel Konseptleri


Antalya, Türkiye’nin en gelişmiş turizm bölgelerinden biri. Antalya otelleri arasında hayvan dostu ve çocuk dostu gibi niş konseptlerin yanı sıra her şey dahil ve ultra her şey dahil gibi seçenekleri de rahatlıkla bulabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygun konseptleri neredekal.com’un arama bölümüne işaretleyerek tüm tesisleri görüntüleyebilir ve bütçenize uygun olanları seçebilirsiniz. Antalya otel fiyatları bu hizmetlere ve olanaklara göre şekilleniyor. Havuzlu, denize sıfır ve her şey dahil konseptli otelleri daha bütçe dostu hale getirmek için erken rezervasyon kampanyalarını takip etmeniz öneriliyor. 

Editör: Haber Merkezi